Паркет | Ламиниран паркет от Сико | СИКО – Стенна и подова керамика

1
Добави коментар
btrend
btrend

Паркети

Изборът на естествен паркет ви обещава несравним уют и топлина във вашия дом. Ако не искате да правите абсолютно никакви компромиси във визията, то използването на този тип паркет е абсолютно задължителен компонент в реновирането на едно жилище.
Естественият паркет допринася за уникален стил и класа в едно жилище, вила или дори луксозен офис. Насладете се на гостоприемството, съчетано с елегантност и естетика, което този страхотен продукт предлага. Паркетите от естествена дървесина се характеризират безспорно с голяма твърдост, устойчивост на атмосферни условия, с добри топлоизолационни качества, с невероятна природна красота и индивидуалност. Най-употребяваният дървен материал за изработка на паркет е от дъб, бук, ясен, орех, клен и череша, но също така е все по-модерно въпреки относително по-скъпата цена да се предлагат и паркети от екзотична дървесина като ипе, жатоба,бамбук, тик, кумару, венге, махагон и др. Паркетите от масивна дървесина са с индивидуални качества като стил,цветове, декори и повърхнини което ги прави все повече неизбежна част от съвременният интериорен дизайн.
Масивният паркет е направен изцяло от естествени материали с постоянен контрол на качеството на всички етапи на производствения процес за да се осигури най-високо качество на крайния продукт. В магазините на Търговска верига СИКО ще ви предложим разнообразие и широка гама от светли и тъмни нюанси на паркети от традиционни и екзотични дървесини.
››

Ламинираният паркет (ламинат) е модерна и предпочитана настилка, предлагаща голямо разнообразие от декори и разцветки с различен релеф и структура на повърхността, клас на приложение и цени, които удовлетворяват и най-претенциозните клиенти и намира приложение във всички жилищни и обществени помещения. Ламинираният паркет е бързо развиваща се подова настилка и именно поради тази причина, производителите се стараят периодично да изненадват клиентите си с нови колекции и концепции. При нас можете да намерите много и най-различни подови настилки,паркети,ламинирани паркети, които със сигурност ще се допаднат дори и на най-притенциозния клиент. Изберете вашата подова настилка в магазините на Търговска верига СИКО. Ние ви предалгаме и всички необходими аксесоари за перфекния под – подложки , первази , лайсни,паркети. Нашите консултанти ще ви помогнат да направите правилен избор. Ние ви предлагаме висококачествени ламинирани паркети,дело на едни от най-големите производители в света – Egger,Kronospan, Barlinek, Tarkett и др.
››

Дайте възможност на вашето дете да преоткрие света на цветовете и превърнете детската стая в място за игри и забавления. Търговска верига Сико ще ви помогне при избора на ламиниран паркет и ще намери най-правилното решение за вашата стая.
››