Райна сърдита на „Пайнер“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

 Райна сериозно се е разсърдила на продуцента си Митко Димитров. Пилето на фолка не крие огорчението си, че по фирмената телевизия „Планета“ отказват да рекламират нейните участия, пише vsekiden.com. Тя се чувствала онеправдана и умишлено саботирана от своя шеф.

 

„Нищо, че не рекламират участията ми. Те все пак ще се състоят“, коментирала фолкаджийката.

 

От известно време безцеремонната македонка е в немилост пред боса на империята инж. Димитров. Тя за разлика от други свои колежки не прави публични скандали за награди и отличия, но пък отказва да поема кой знае колко работа и прави каквото си иска, макар и тихомълком.

 

Своенравната певица месеци наред не бе записвала нови парчета и наред с това отказваше оферти за участия по заведенията. След това прекара месеци в пътешествия из чужбина. Когато все пак пусна нова песен, от немай-къде започна да пее тук-там, но пак избирателно. Говори се, че за да й покаже кой е шефът, Митко Пайнера наредил да не се рекламират участията й.