Drankulka – Първото андроид приложение за създаване на гривни по собствен дизайн

3
Добави коментар
geri_ivanova
geri_ivanova

Дрънкулка е марка за ръчно изработени бижута. В първото по рода си мобилно приложение можеш да създадеш уникални модели гривни от естествени камъни. Използвайки различни видове полускъпоценни камъни, мъниста от рисуван порцелан, висулки и твоето въображение, можеш да създадеш дизайни, а екипът на Drankulka ще подготви и изпрати готовите ръчно изработени бижута. В приложението можеш да създадеш гривни от естествени камъни, спрямо товите предпочитания за зодия, цвят или според значението на полускъпоценните камъни. Drankulka ти предоставя един лесен, забавен и бърз начин да използваш дизайнерските си умения и да моделираш мечтаните ръчно изработени гривни.

Процесът за работа с приложението е удобен и лесен. Трябва да избереш размера на своята гривна, след това, използвайки менюто за елементи, да създадеш дизайн. Последната стъпка е да попълниш детайли за поръчката си и да изпратиш готовия имейл на нашия екип. В кратък срок ние ще се свържем с теб и благодарение на нашите сътрудници, ще получиш ръчно изработеното бижу.

Приложението Drankulka ти предлага:

– интерактивен туториал, с който да опознаеш приложението; – меню „Помощ“, откъдето можеш да стартираш туториала отново, да разбереш как да измериш размера гривна, който ти е нужен и как се осъществява доставката на ръчно изработените бижута; – удобен потребителски интерфейс, с който бързо и лесно създаваш и поръчваш страхотен нов аксесоар; – възможност да поръчаш уникална ръчно израбетона гривна за себе си или да зарадваш близък човек; – можеш да създадеш бижу, изцяло моделирано според зодия, цвят или значение на скъпоценните камъни; – възможност да последваш Drankulka в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Екипът на Drankulka ти благодари, че използваш приложението!

Ако имаш предложения, препоръки или критики, изпрати ни ги на [email protected]

Следвай ни, защото Drankulka има с какво да те изненада.