“SeTaaBrat” на Pavell & Venci Venc’ е най-излъчваната българска песен в ефира

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Още в първата седмица след премиерата си на 1 април, новият сингъл на “SeTaaBrat” на Pavell & Venci Venc’ оглави чарта ТОП БГ Музика на VBOX7 в продължение на 5 дни и дебютира на 2-ра позиция в официалната Top 100 Airplay класация на най-излъчваните български песни в радио и ТВ ефира. Седмица по-късно (08.04 – 15.04) сингълът окупира върха, както и сърцата на феновете, гледали видеото над 1 милион пъти в официалния канал на Вирджиния Рекърдс в YouTube.

“SeTaaBrat” е фраза, която публиката на дуото припознава като негова запазена марка и своя философия. „В основата е идеята за силата да се абстрахираш от маловажните неща, от модерните окови на реалността…„‘Се таа, брат“ обединява хората с алтернативно мислене от новата генерация“, пояснява Venci Venc’, който е съавтор на текста на песента заедно с Pavell. Автор на музиката  е републиканският шампион по бийтбокс за 2011 г. – Искрен Тончев-Iskrata.

За видеото на “SeTaaBrat” Вирджиния Рекърдс и артистите  се доверяват на Люси Иларионов, с когото работят за първи път. И крайният резултат е впечатляващ. „Много приятно изненадан съм от тези момчета – готини хора и страхотни професионалисти, с които работата е удоволствие. Очарован съм!“, споделя режисьорът. По негова идея изпълнителите разкриват своята щура, дори на моменти необуздана страна на фона на динамично редуващи се пост-апокалиптични картини, уловени от камерата на оператора Андрей Андреев. За визията на Pavell & Venci Venc’ екипът е избрал модели на Valentino и Ermano Scervino от PAP Fashion Boutique.

Коментари

comments