Гривна От Естествена Кожа Reiki

2
Добави коментар
jana.bojilova.1
jana.bojilova.1

Описание на продукта:

Гривна От Естествена Кожа Reiki с ленти черна естествена кожа  и метални декорации.

Твърдите отблясъци на черното го правят да изглежда модерен и желан. Символизира стабилност, но и неопределена магия. Притежателите на аксесоари в черно се чувстват спокойни, защитени и обикновено по този начин изразяват своята тайнственост и нежелание да разкрият своя вътрешен свят.

Бижутата винаги са заемали съществено място в живота на хората, които обичат аксесоарите и модата. Различните бижута могат да придадат различна визия на един и същ аутфит.

Гривна От Естествена Кожа Reiki

Има толкова голямо разнообразие от аксесоари, но неповторимите ръчно изработени бижута изпъкват най-вече поради своята уникалност. Мъниста, издълбани, гравирани, полускъпоценни камъни, кожени елементи, както и различните техники на  занаятчийското бижутерийно изкуство, развити във всички култури от най-дълбока древност, подпомагат разнообразието  от накити – ръчна изработка.

Предназначението на аксесоарите и различните бижута е да се почувстваме специални, различни, красиви, да ни е удобно и да сме в хармония с това, което носим, да допълним и оцветим ежедневието си. Затова не е грешно просто да направите спонтанен избор без да се съобразявате от поверия, значения на минерали, зодии… Отдайте се на красотата и изберете своето бижу от палитрата с нюанси на An-G Design!