Блогът на Апостол Апостолов :: ПАРАЗИТИ

2
Добави коментар
tocco
tocco

                                                          ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…

 

В Германия живеят 203 000 българи, като една четвърт от тях получават социални помощи. Ще бъда още по- точен: от пребиваващите в Германия българи 62 000 са на социални помощи.

 

Социални помощи в Германия получават между 560 000 и 580 000 души. Както вече отбелязах, 62 000 от тях са българи. Какво все пак получават тези нашенски навлеци и лентяи?

 

Знайно е, че в България от липса на простаци не можем да се оплачем. Тези нашенски простаци си мислят, че месечната социална помощ в Германия възлиза на хиляди евро. Истината е, че месечната социална помощ в Германия е точно 345 евро!

 

(При положение, че билет за градския транспорт струва 2 евро, едно кафенце- 2 евро, халба бира- 3 евро, а кутия цигари- цели 5 евро…)

 

62 000 български паразити вегетират с тези мизерни 345 евро, вместо да се завърнат у нас и да си потърсят добре платена работа. Тези тъмни балкански субекти буквално вегетират, мизеруват, защото цените в Герамния са двойно и тройно по- високи от нашите. Всеки, който е посещавал Германия, знае, че това е точно така.

 

Ще го кажа по друг начин: в Германия 62 000 българит петнят името на България. Те петнят всъщност името човек!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ