Дамска гривна от естествени камъни Ахат и Яспис – DM-2209

5
Добави коментар

Ръчно изработена еластична дамска гривна от естествени камъни червен Ахат и Леопардов Яспис с оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-2209

Елементи: – 10 мм. мъниста гладък и фасетиран АХАТ – камъкът на равновесието, мира и спокойствието Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири.

– 10 мм. мъниста Леопардов ЯСПИС – камъкът на Грижовността Ясписът премахва цялата негативна енергия натрупана в организма. Защитава от „уроки” и зли сили. Премахва умората и повишава общия тонус, изостря интуицията и концентрацията.

– декоративни метални рингове, инкрустирани с кристали Цирконий – корда – изключително здрава, еластична и водоустойчива Обиколка на гривната (стандартна) – 17 см.

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки: – За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5% (Промокод: grivni2) – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 10% (Промокод: grivni3) – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 15% (Промокод: grivni5) Въведете Промокода в частта „Код за отстъпка“ (според броя на поръчаните гривни), натиснете бутона „Провери“ и намалението ще бъде приложено към настоящата Ви поръчка. Ако имате проблем с използването на Промокода, просто завършете поръчката и Ние ще приспаднем отстъпката от сумата на Вашата поръчка.

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.