Мъжко бельо – какво бельо купуват мъжете?

1
Добави коментар

Мъжко бельо е важна част от облеклото на един мъж. В нашия онлайн магазин за бельо и бански ще намерите наистина огромно разнообразие от модели, цветове и дизайнерски решения на марково бельо с високо качество. Влезте в магазина от тук: ВХОД

Разбира се не всички мъже отдават значение на бельото си. Има един вид мърлячи, които рядко правят секс и още по рядко се събличат във фитнеса и за тях да носиш бельо закупено от пазара е нещо съвсем нормално.Както всички знаем „селото“ е дълбоко навлязло в една голяма част от нашите съграждани и няма връщане назад.

Ние обаче сме насочили усилията си към съвременните градски мъже, които спортуват и се стремят да подържат добра фигура и хубав външен вид. Този вид мъже обръщат внимание на облеклото си и за тях какво мъжко бельо носят не е без значение. Защото моделите които предлагаме освен секси дизайн и добър външен вид, предлагат и осезателна разлика в комфорта и удобството при носене. Материята на едно качествено мъжко бельо значително се различава от евтиното бельо тип Лорд. Качеството и мекотата на памук, здравината на елстана и бамбуковите нишки и пр. , са неща от голяма важност не само за мъжкото бельо, но и за всяка друга дреха.

Представете си един хубав секси мъж, с добре тренирано тяло и плочки на корема, с мускулести бедра и добре оформени гърди, представете си го облечен с евтино мъжко бельо направено от груб евтин памук, с широки и дълбоки мъжки слипове качени почти до гърдите – нали би изглеждал смешно и нелепо? J А сега си представете същия този хубавец, но с марково мъжко бельо, с ниска талия разкриващо всичките шест плочки на стегнатия му корем, със специалната технология за повдигане на пакета и иновативната кройка за оформяне на дупето. Плата разбира се е много мек и приятен на допир, а зоните с малки почти невидими дупчици позволяват перфектно естествено охлаждане.

За да носите хубаво мъжко бельо не е необходимо да имате мускули, нито пък трябва да сте „баровец“ , а просто трябва да сте мъж с вкус и с претенции за собствената си визия. Такива мъже обикновено имат до три пъти по-голям успех сред жените, а мъжете ги гледат с възхищение във фитнес съблекалнята.

В нашия онлайн магазин можете да направите своя избор от почти 400 модела мъжко бельо, внос от най-добрите и известни производители на бельо и бански в света. Ние сме представители на марки, които основно произвеждат в страните на съответните брандове. Например мъжко бельо с марката ADDICTED се произвежда в Барселона, Испания, бельото на марката Aussiebum се произвежда само и единствено в Австралия, а мъжко бельо на марката Modus Vivendi се крои и шие само в Гърция. От продаваните модели в нашия магазин само някой немаркови модели, най-вече фетиш и еротично бельо се произвеждат в Китай и други азиатски държави.

Но какво бельо да изберат мъжете? Разбира се всеки има различен вкус , но като цяло има няколко неписани правила. Например мъжете, които носят по-голям размер, като цяло избират по тъмни цветове бельо, по широки слипове и повече купуват боксерки. По слабите мъже носят бельо с ниска талия, по изрязани модели и по-ластично мъжко бельо.

Ние също имаме любими модели,  които с радост искаме да ви препоръчаме. Такива са белите класически слипове от серията MyDay, които са на много ниска цена в момента, също така слиповете Whisky , червени и черни слипове Флаг, както и черните слипове Трофей за надарените мъже.

Какво мъжко бельо ще изберете обаче, често зависи от настроението  в конкретния момент и от индивидуалните предпочитания на клиента. Приятно пазаруване!