Ердоган показа снимки от сватбата на дъщеря си | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ТУРЦИЯ
Ердоган показа снимки от сватбата на дъщеря си
Сватбената церемония ще се състои в културният център „Яхя Кемал Беятли“, поканени са 6000 гости

16 Май 2016 07:16
0

принтирай

|

текст

Над 6 000 души присъстваха на  сватбата на по-малката дъщеря на турския президент Реджеб Ердоган на 14 май в Истанбул.Дъщерята Сумейе, се омъжи за Селчук Байрактар, който е син на турския бизнесмен и собственик на компанията за безпилотни самолети Йоздемир Байрактар. На събитието ще присъстват бившия президент Абдула Гюл и премиерът Ахмет Давутоглу заедно с цялото правителство, цялото ръководство на Партия за ред и справедливост.  Сватбената церемония се състоя състои в културният център „Яхя Кемал Беятли“. Церемонията започна с прожекция на филм за младоженците от детските им години досега, както и пожелания на близки и приятели. След това всичко премина по предварително разработен сценарии, в който участваще и самият Ердоган.

 

 

 

Сумейе е най-малката от четирите деца на Ердоган. Тя е родена през 1985 г. в Истанбул. Учила е социология и политология в САЩ и е завършила магистратура по икономика в Лондон.

Двамата се сгодиха на пищна церемония в резиденция „Тарабая“  на 20 март т.г. 

 
Поканата за сватбата е семпла и стилка, като е украсена с голяма буква S – за Сумейе и Селчук и там пише, че гостите са поканени на сватбеното тържество, коещо ще започне в 15.00 ч.    В сватбените покани е отправена молба към гостите да дават пари не за цветя, а да ги даряват във фонда за турската полиция предназначени за турските въоръжени сили.

 

 

ПОСЛЕДНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ НА ЗАЛАТА В КУЛТУРЦИЯ ЦЕНТЪР „ЯХЯ КЕМАЛ БЕЯТЛИ“