Почивка в Боровец – Хотел Бреза

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел „Бреза“ е стилен тризвезден хотел, който се намира между двете детски писти и лифта-гондола на Боровец. Различен и модерен, за много свои гости той е любим извънградски дом в полите на планината.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 80лв. – 50% = 40лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка

Една закуска на блок маса

Една вечеря на блок маса

Еднократно ползване на SPA (сауна или парна баня)

Питие (чаша вино или сок за децата) за добре дошъл

Паркинг

Курортна такса и ДДС

Хотелът разполага с 29 стаи: 2 единични, 17 двойни и 1 тройна, и със 7 апартамента. Всяка стая има собствена баня, телефон, телевизор и хладилник/ минибар.

Хотелът предлага просторни стаи и апартаменти, ресторант с камина и капацитет 80 места, лоби бар, огромна слънчева тераса с барбекю, сауна и детски кът.

Какво е усещането за планината, чистия въздух, изумителните панорами – без качествената храна? Предлагаме ви най-доброто от Балканите – в кулинарния смисъл – в ресторант Балкани: от чевермето до вегетарианските вкусотии, от класическите балкански ястия до най-новите рецепти – всичко това потопено в традиционната българска атмосфера и опиянено от леки (и не толкова леки) вина и ракии и озвучено от уникален оркестър.
И защото на чист въздух бързо се наспивате, а когато ви кипи кръвта, нощите са вашето време – елате в BUZZ Bar!
Това е Мястото, когато сте в Боровец след полунощ: с клубна атмосфера, модерно звучене и най-вече – в центъра на купона.