Казвам се Бонд. Джейн Бонд | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

КОМПАНИЯ
Казвам се Бонд. Джейн Бонд
Актрисата Джилиън Андерсън иска да стане първата жена, която ще изиграе ролята на легендарния шпионин след Даниел Крейг

24 Май 2016 16:19
0

принтирай

|

текст

 

„Бонд. Джейн Бонд“. Може би това ще е новата култова реплика от епопеята за легендарния агент от МИ6. 

Холивудската актриса, прочула се като агент Дана Скъли от „досиетата Хикс“ иска да смени имиджа и да стане първата жена, която ще се снима в ролята на Агент 007 – като Джейн Бонд.

Тя стана част от анонимна кампания в социалните мрежи с апел за подкрепа от феновете с цел да бъдат убедени създаделите на филма, че е време да пълна промяна. Макар да започва като на шега, тя обяви вчера, че е поласкана от широкия отзвук и най-вече от масовата подкрепа, която получава от целия свят.

„Благодаря за всички гласове. Съжалявам, не зная кой направи този постер, но на мен много ми харесва #NextBond.“

It’s Bond. Jane Bond.

Thanks for all the votes! (And sorry, don’t know who made poster but I love it!) #NextBond pic.twitter.com/f8GC4ZuFgL
— Gillian Anderson (@GillianA) May 21, 2016

 

Всъщност оказа се, че постерът е направен от бразилския й фен Карла Кабахал и макар да е замислен първоначално като безобидна шега, Интернет отреди друго и кампанията стара реалност, като набраната подкрепа се увеличава лавинообразноАндерсън добавя: „Някой направи страхотен постер и така той отприщи много вълнуваща дискусия“.Макар че изпълнителката на агент Скъли, за разлика от героинята си, е реалист и изобщо не си представя, че подобно чудо е възможно.По време на импровизирано интервю за  социалната платформа Tumblr  потребител с името Фелисити Смоак попита:
„Какво бихте казали за новината да се роди Джейн Бонд и какво смятате би било влиянието на Интернет в това отношение?Смятате ли, че е възможно да прибавите към досегашните си образи и този на Джейн Бонд?“Андерсън отговаря: „Не, това не е новина. Това е фантазия. Дали ще се случи в реалния свят? Най-вероятно не“.Последният изпълнител на ролята Даниел Крейг продължава да държи феновете в напрежение и твърди, че смята да се оттегли и да не участва в снимките на следващия Агент 007.

 

 

Новината от тази седмица гласи, че той е отклонил оферта за рекордния хонорар от близо $100 млн. за новия епизод от поредицата.Като най-вероятни негови заместници се споменават Том Хиделстън, Деймиен Луис, Том Харди и Идрис Елба.