Синтетична хартия MDV ROBUSKIN PVC 350 B/F (брой листа)

1
Добави коментар

Хартия: MDV ROBUSKIN Код: PVC 350 B/F Описание: Бяла матова, двустранно промазана Дебелина: 360 μm Грамаж: 482 гр/м2 Размер: Α3/ 320мм x 450мм Цена: 1.8 лв / лист (цена с ДДС)

Минимално количество за поръчка: 1 бр.

Описание: Robuskin е марка синтетични хартии с изключителна здравина и издържливост. Подходяща е за дигитален и офсетов печат(при условие, че това е съобразено с техническите възможности на съответната машина). Хартията с марката Robuskin може да бъде бигована и щанцована, според нуждите на клиента. MDV ROBUSKIN PVC 350 B/F е с най-голямата дебелина и грамаж, от предлаганите PVC и PET хартии на компанията.

Основни предимства:

издържлива на скъсване
не пропуска вода и може да се мие
издържлива на износване
възможност за висококачествен печат върху нея с конвенционални технологии, без специална мастила и предварителна обработка
отпада необходимост да бъде ламинирана

Технологии за дигитален печат, за които е подходяща хартията:

Електростатичен със сух тонер(Xerox, Konica Minolta, Xeikon, Kodak, MGI).

Ако ви е необходима допълнителна техническа информация, препоръчителни параметри за печат(включително за други видове печат) или списък с възможните довършителни операции, можете да използвате следния линк: Техническа изисквания за съхранение и употреба. Повече за синтетичната хартия Robuskin на MDV вижте тук.

Приложение на хартията:

менюта за ресторанти
карти за игра
визитки
етикети

Примерни приложения реализирани с тази хартия вижте тук: Карти за игра от синтетична хартия. Непромокаеми менюта за ресторанти. Рекламни пирамидки за маса

Внимание!(моля прочетете преди поръчка)

Обърнете внимание, че има разлика в цифрите за грамаж и дебелина на хартията.
Хартията не е подходяща за печат на дигитални печатни машини и принтери, които технически характеристики не поддържат посочените дебелини и грамажи на сътветната MDV Robuskin.
MDV ROBUSKIN PVC 350 B/F не е сертифицирана за пряк досег с храни. (вижте сертифицирани хартии за досег с храни PET 175 B/F, PET 250 B/S и др.)