Фототапети – оригинални и атрактивни дизайни

4
Добави коментар
imlad321
imlad321

Фототапети

Фототапети с печат можете да откриете и да си поръчате при нас. Не, че сме толкова стари, но все пак имаме спомени за „едно време“, когато предният строй познаваше тази услуга, беше изключително популярна и разпространена като решение за вътрешната декорация на частни домове и обществени сгради. Да, сещаме се за онези класически фототапети, онези с палмите, с тигрите и лъвовете, с пейзажи от пустинята и саваната и още няколко. Казваме няколко, не случайно. Да, услугата по производство на фототапети датира отдавна, но пък в предни години беше много ограничена откъм разнообразие на визиите.

И така достигаме до днешни времена, когато… разнообразие да искаш… Изображения милиони, да не кажем милиарди, материали хиляди, да не кажем милиони. Може би Ви е направило впечатление, че тази тенденция за интериорни решения с различни видове фототапети беше малко позалязла последните години, за да се завърне последната една година със страшна сила. И тъй като ние сме модерни, млади хора, стремим се към всичко ново, актуално и интересно, та решихме да Ви предложим и този вид широкоформатна услуга – дизайн, печат и монтаж на фототапети.

Каква информация да ни дадете при поръчка на фототапети

Няма да се хвалим колко сме велики, а напротив, ще Ви дадем няколко полезни съвета, които да имате предвид, когато ни потърсите:

Подайте ни информация каква е идеята Ви като цяло;
Фототапети
Споделете дали ще желатее Вашите фототапети да бъдат за интериорни решения или за толкова модерната българска дума „аутдор“;
Хубаво е да ни подадете ориентировъчни размери на стената, която ще желаете да брандираме с фототапети;
Би било прекрасно, ако желаете ние да направим дизайна и предпечата да ни дадете някакви насоки за Вашите идеи, които искате да превъплатите във фототапети;
Ние ще Ви споделим, че имаме две различни технологии за производство на фототапети, но няма да изпадаме в подробности, които малко или много не са толкова важни за Вас, ние знаем, че за Клиента най-важен е финалният резултат, нали?

Ако имате желание да разберете на какво още можете да разчитате при нас, можете да го направите, като посетите основния ни уеб сайт.

Къде да ни намерите – София