Календари

2
Добави коментар
S360
S360

Дигитална печатница S360 предлага професионално качество на печат за Вашите календари – бързо и достъпно! Настолни и стенни календари, еднолистови и многолистови, календар бележници, джобни календарчета, работни календар пирамиди.

Съобразявайки се с нуждите и мащаба на клиентите си избора може да бъде сред широка гама от календари, като всеки от тях има своите преимущества.Ние ще Ви предложим рекламни календари отличаващи се с размери, форми и дизайн – независимо дали става дума за календари с различна функционалност, такива с естетическа стойност или просто с информационна цел. Със сигурност обаче предназначението на рекламните календари е едно – популяризиране на дейността и услугите, които предлага Вашата фирма.

За разлика от масово разпространяваните джобни календарчета, с които се цели привличане на нови клиенти и популяризиране, при стенните и настолните календари насочеността е към вече утвърдените Ви клиенти. Пълноцветните календари пък със своята сложност и дизайн, което естествено оскъпява изработката им са предназначени за най-високопоставените Ви партньори.

Фирмените календари са чудесен начин да направите трайно впечатление на своите клиенти и така можете да бъдете сигурни, че те ще ги използват и ще се сещат за Вас през цялата година!  Със сигурност, ако заложите по-висок бюджет за по-качествена изработката на фирмените Ви календари, инвестицията ще е двупосочна и със сигурност те ще бъдат предпочетени да красят офисите и домовете на партньори и приятели. В зависимост от своята функционалност или компактност рекламните календари ще бъдат целогодишно пред очите им – когато се събуждат, когато пият чаша кафе или чай, на работното им място – корпоративната Ви марка ще бъде постоянно пред очите им и ще работи за бизнеса Ви.

Сега можете да добавите свои собствени персонализирани дати към календарите – рождени дни, ваканции, годишнини… Направите снимки на приятели, семейство, домашни любимци и почивки и ги превърнете в траен и красив спомен! Започнете днес и създайте календар с 365 дни от своя уникален стил!

Технологията на дигиталния печат ни позволява отпечатването на календари в малки количества и на добра цена. Календарът е чудесен начин да запазите и споделите своите спомени, а Студио за дигитален печат S360 прави това лесно и достъпно.

Не оставяйте отпечаването и разпространението на календарите си за последния момент и не залагайте при избора на изпълнител единствено по цената! Икономията за сметка на качеството рядко е добра инвестиция!

Отпечатването на рекламни календари не е никак лесна задача. Със сигурност разходите, които ще трябва да предвидите за изработката им трябва да Ви стимулират да не я оставяте на случайността. Имайте предвид, че календарите ще бъдат целогодишно в полезрението на Вашите клиенти и партньори, затова инвестицията трябва да е добре осмислена и цената да не е единствения фактор при вземането на решения.

Избягвайте забавяне при подготовката, отпечатването и разпространението на рекламните си календари! Много често, ако те бъдат раздадени след започването на новата година риска да бъдат изоставени в прашни складове и чекмеджета, или да бъдат предоставени на лица извън Вашия таргет за реклама е огромен.

Не допускайте отпечатване на календари „Просто, защото трябва да направим това, което правят всички“ Изисквайте от графичните дизайнери и рекламни агенции при изработка на тези календари да заложат на ясна концепция за реклама свързана изцяло с дейността Ви, поставяне на информация за предлаганите продукти и услуги, както и използване на висококачествени изображения – това е един от факторите, които ще повлияят при решението точно Вашия календар да краси работните места или домовете на клиентите Ви. Освен това е хубаво да не забравяме, че календарите освен носещи приятни емоции за окото, трябва да бъдат и функционални! В зависимост от вида на календара, често са необходими полета за водене на бележки и напомняне за национални и църковни празници.

Във връзка с новогодишната кампания дигитална печатница S360 Ви предлага промоции на календари