Тайните на Мерилин Монро, които всяка една жена трябва да знае

1
202
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всеки знае името на Мерилин Монро, защото никой не може наистина да забрави невероятната си красота от 50-те години. Досега има нова информация за нея и нейния живот. Русата красавица вероятно нямаше да си помисли, че ще стане такава знаменитост. Дори след толкова много години след смъртта на Мерилин Монро, той остава истински пример за иконата на красотата и стила на всички жени.

Ето петте тайни на красотата на известната Мерилин Монро, която всяка жена трябва да знае.

Избягвайте прекомерното излагане на слънце.

И човек не може да не се съгласи. Слънчевите лъчи ни дават допълнителна енергия, а в краткосрочен план – добър външен вид. Въпреки това, излагането на слънце причинява бръчки и петна по лицето. Той също така ускорява ефектите от стареенето и увеличава риска от рак на кожата.

Намерете точния цвят за косата.

Ясен пепел – това е цветът, който Мерилин е избрала за себе си и до днес остава популярна. Никога не забравяйте да използвате парфюм. Използването на аромат за вашата индивидуалност увеличава шансовете ви за привличане на противоположния пол, укрепва самочувствието ви, подобрява настроението ви и дава ясно послание на хората около вас.

Никога не забравяйте да използвате парфюм.

Използването на аромат за вашата индивидуалност увеличава шансовете ви за привличане на противоположния пол, укрепва самочувствието ви, подобрява настроението ви и дава ясно послание на хората около вас.

Тренирайте с желание

И това също е вярно. Преди да направите фитнес план, трябва да определите текущото ниво на физическа подготовка. Помислете за това, което можете и не можете да направите и какъв стрес можете да издържате физически.