Обяви Мода – Как да продадем старите си дрехи по-лесно

1
Добави коментар

Препродажбата на стария гардероб е един от най-лесните начини да се правят пари, и то бързо. За разлика от САЩ, където гаражните разпродажби са широко разпространена практика за оттърваването от ненужните вещи, тук в България, този начин е не само неизползваем, но и незаконен. Затова единствената алтернатива е да публикувате своите стари, но запазени дрехи, обувки и аксесоари в обяви мода в най-иновативния сайт за безплатни обяви без лимити Pazarluk.com

 

В действителност, препродажбата на дрехи сега е индустрия на стойност $ 16 милиарда долара. Ако искате и Вие да бъдете част от милионите хора по света, които печелят пари чрез обяви мода, ето как да го направите:

Обяви Мода – 3 стъпки до успешната продажба

Първата важна стъпка е да отворите гардероба си и да решите какво не носите. Бихме искали да използваме правилото, че ако не сте го носи в последните 6 месеца до една година, може би е време да го пуснете за продажба. Не забравяйте, че само защото таз дреха не е точната за вас, не означава, че не е добра за някой друг.

Втората стъпка от процеса е да прегледате дрехите, които сте отделили в купчината „ненужни”. Огледайте внимателно дрехите дали са в добро състояние – без износване, скъсване и петна. Ако дрехите са в актуални стилове, които са били налице в моловете в рамките на последните няколко години, това се счита за предимство. Също така е изключително важно дрехите да са изпрани и изгладени. Ако решите да препродадете ненужните обувки, процедурата е същата – отделяте тези, които не използвате, преглеждате дали са здрави, без одрасквания и изтърквания на подметките. Обмислете продажбата на обувки, които харесвате много, но знаете, че в близката една година няма да обуете. Например, ако имате разкошен чифт токчета, но наскоро сте забременeли или сте родили, вероятно в близката година – две няма да се чувствате комфортно, носейки тези обувки. Публикувайки ги като обяви мода в Pazarluk.com, ще спечелите малко пари, а и ще освободите място за съхранение.

Третата и най-важна стъпка е да направите подходящи снимки на Вашите продукти. Всеизвестен е фактът, че снимката продава, а не толкова описанието на самия продукт, така че подберете най-добрия фон и подходящата светлина за снимките. Препоръчително е да изберете едноцветен фон за снимките, за да може потенциалния купувач да се фокусира върху това, което продавате. Подходящ фон например, а дървен под или ламинат.

Надяваме се да сме Ви помогнали да направите бърз избор за публикуване на ненужните вещи като обяви мода в Pazarluk.com!