„След теб“ – дългоочакваното продължение на „Аз преди теб“

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Преведен на 38 езика и продал над 5 милиона екземпляра, романът „Аз преди теб“ се превърна в истинска световна сензация и продължава да е на върха на класациите за бестселъри четири години след появата си. Медиите на Острова обявиха Джоджо Мойс за „най-добрата съвременна британска авторка“.

Сред почитателите на романите й са супермоделът Синди Крауфорд, актрисата Рийз Уидърспун и телевизионната водеща Опра Уинфри.

Филмовата версия на „Аз преди теб“ се очаква по големите екрани в България на 24 юни от „Форум Филм“ . В главните роли са познатата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк и Сам Клафлин от „Игрите на глада“.

Джоджо Мойс признава, че не е възнамерявала да пише продължение, но работата по сценария на филма и стотиците ежедневни имейли и съобщения във фейсбук и туитър с въпроси какво се е случило с Луиза след това, я карат да промени решението си. „С огромно удоволствие се срещнах отново с Лу и семейството й, както и с родителите на Уил, и ги изправих пред нови предизвикателства. И този път успяха да ме разсмеят и разплачат. Надявам се, че и читателите ще изпитат същите емоции при повторната си среща с тях“ – сподели Мойс.

 

Коментари

comments