Бонуси Efbet | fBet.bg – Футболни прогнози ЕФБЕТ

1
384
Добави коментар
sapa84
sapa84

октомври 23, 2016
  Бонуси EFBET

 

Какво е бонус презареждане? – 100% бонус за първия депозит след получената бонус оферта!
Efbet.com предоставя на своите клиенти най-атрактивните бонуси за презареждане на сметка. За да участвате в промоцията е нужно да получите специална покана от нашия екип.
Във Вашата покана са упоменати срока на бонуса и максималната сума на бонуса, който можете да вземете при депозита.

Как се получава покана за бонус?
Всеки лоялен клиент получава на седмична, месечна – дори и дневна база оферта за бонус. Поканите се получават на Е-мейл и смс, именно затова съветваме нашите клиенти да предоставят актуални телефонни номера за контакт. По този начин винаги ще получавате актуална информация за своите бонуси и промоции.

Как да получа Бонус Презареждане?
След като получите покана за бонус е нужно просто да следвате долните стъпки:
* Депозирайте средства в своята сметка

* Бонусът Ви ще бъде кредитиран във Вашата сметка до броени минути.

* В случай на забавяне, моля свържете се с нас на ЧАТ на живо или [email protected] – за да вземете бонуса си!

* Активирайте бонуса и се забавлявайте!

Допълнителни въпроси:
Колко често изпращате покани? Покани се изпращат на база индивидуалната игра на всеки клиент и може да получите покани на дневна, седмична и месечна база.
Ако пропусна поканата и депозирам? Ако клиент пропусне поканата за бонус и фигурира в нашия ексклузивен бонус списък, ние ще кредитираме бонуса до 24ч. автоматично. Тоест всички клиенти поканени за бонус, получават своите награди.
Мога ли да използвам част от бонуса? Не. Вие ще получите бонус за Вашия първи депозит по време на промоционалния период .Вие получавате 100% бонус до упоменатата сума в офертата, която можете да вземете на база първия Ви депозит. Промоционалният период,  по време на който можете да депозирате и да получите Вашия бонус е безсрочен.

Пример: Ако получите бонус оферта в размер на 100 лв. и първият Ви депозит след получването на  офертата ( чрез смс и Емейл) е на стойност  100 лева, Вие ще получите максималната стойност на Вашата бонус оферта-100 лв. В случай, че получите бонус оферта на стойност 100 лв. и депозирате 80 лв, Вие ще получите 100 % бонус върху своя депозит, а остатъчната стойност на бонус офертата в размер на 20 лв. ще бъде анулирана ( загубена).