DC news – Новини от Пловдив, Асеновград и региона

1
Добави коментар
mi6el_bs
mi6el_bs

Творчеството се проявява в много форми, при различните хора по различен начин и е трудно да се даде окончателен отговор кои са най-креативните знаци от Зодиака. Всеки представител на различна зодия изразява своя талант по различен начин, но някои определено успяват да превърнат хобито си в бизнес, съобщават от yaza. Кои са най-креативните зодии и какъв вид творчество им приляга ще прочетете тук.

Лъв

Това е най-творческия знак и особено вещ във всичко, което се прави с голи ръце. Те са невероятно добри в придаването на интересна форма на всяко нещо, което им се стори скучно. Представителите на тази зодия се занимават с декупаж, декорация, изработка на бижита и други.

Риби

Те живеят в техен собствен свят. Главата им е заета с това как да зарадват света. Те са много добри писатели и актьори. Ако направят нещо неприемливо те се крият зад маската на своя въображаем герой.

Телец

Телците са любители на качеството и ценят всичко ръчно изработено. Представителите на тази зодия са в състояние да създадат големи шедьоври като фини картини или красиви интериорни проекти. Тяхното търпение удивява, защото те биха декорирали цяла къща със собствени картини, нарисувани за много кратък срок и малки ръчно направени детайли, които да радват окото.

Козирог

Те работят много усилено, за да постигнат успех. Обичат да се усамотяват и да мислят много детайлно. Те са истински арт творци като се изявяват успешно в иконописа, дърворезбата и всички тези занаяти, които изискват прецизна и точна ръка.

Дева

Това е знак от зодиака, който обича да знае всичко и да го пресъздава. Интересното е, че се вдъхновяват от други личности, което ги прави много добри шивачи и дизайнери. В техните колекции, със сигурност ше намерите дреха за вас.

Източник: actualno.com