Робот-прахосмукачка Roomba 620

1
Добави коментар
zona
zona

Робот-прахосмукачка Roomba 620
Представете си Roomba 620 като входна врата към света на най-умните роботизирани прахосмукачки iRobot и смело я отворете. Очаква Ви свят, в който роботът почиства вместо Вас. Достъпната цена е комбинирана с напреднала технология на почистващата глава, система за почистване iAdapt, модернизиран контейнер AeroVac, системи Dirt Detect и ANTITANGLE, програма SPOT и др. Инвестирайте умно, купете оригинала.
 
Тегло: 7.000 кгКод: roomba620 Детайлно описание
Основни предимства на Roomba620

Почиства всички видове твърди подови настилки и килими

Най-интелигентната системата за почистване и навигация iAdapt

Тристепенна система за почистване

Система за странично почистване на ъгли и покрай стени Wall Follow

Адаптивна глава за почистване от второ поколение

Обемен контейнер AeroVac второ поколение

Филтри от микрофибър

Система ANTITANGLE срещу заплитане в кабели и ресни на килими

Акустично откриване на боклук

Броня за омекотен допир

Сензори срещу падане от стълби
 

Най-интелигентната система за почистване и навигация iAdapt

iAdapt е бърза система за почистване и навигация, която анализира пространството, с помощта на десетки сензори, 67 пъти в секунда и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения позволява на Roomba да реагира интелигентно на условията в помещението.

 

 

Тристепенна почистваща система

Ненадминатото качество на почистване с прахосмукачките-роботи Roomba се дължи на високо функционалната тристепенна почистваща система. В рамките на тази система, Roomba буквално елиминира нечистотиите от всяко кътче на стаята и ги всмуква в контейнера. Финият прах се филтрира през ефективен филтър от микрофибър.

1. Ротационна странична четка

Благодарение на страничната четка, Roomba почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места, използвайки системата Wall Follow.

2. Две противоположно въртящи се четки

Роботът използва принципа на две противоположно въртящи се четки, поставени в почистващата глава. Благодарение на тази система Roomba събира изключително ефективно прах и по-големи боклуци от пода.

3. Оптимален всмукателен ефект

В контейнера се намира ефективен всмукващ мотор, който поема финия прах и малките боклуци, захванати по четките.

 

Адаптивна почистваща глава от 2-ро поколение

Моделът Roomba 620 е оборудван с адаптивна почистваща глава от 2-ро поколение, която се приспособява динамично към почистваната повърхност, независимо дали това е ламиниран под, килими, балатум или плочки.

 

Контейнер с голям капацитет

Roomba разполага и с контейнер с голям капацитет AeroVac, който с помощта на филтър от микро влакна събира и най-финия прах.

 

Акустично разпознаване на боклук

Roomba е оборудвана със системата Dirt Detect, която с помощта на акустични сензори открива силно замърсени участъци, на които роботът отделя по-голямо внимание.

Какво получавате?

За кого е предназначена?

Прахосмукачката-робот iRobot Roomba 620 е най-подходяща за апартаменти и къщи с подова площ до 90 кв. м. Поради липсата на функция за програмиране на почистването е необходимо ръчно пускане, чрез бутона CLEAN. След това, обаче, почистването е напълно автоматично, както в по-високите модели от серия 600 и дори 700. Виртуална стена, улесняваща организацията на почистване, може да се закупи допълнително.

Ревюта4от Kairi, 15 Май 2013%%PRODUCTNAME%%Thanks for that! It’s just the ansewr I needed.