HBO потвърди размера на Game of Thrones- финал 6

1
Добави коментар

Изтеклата информация е вярна: HBO.com потвърди заглавията и продължителността на финалните два епизода на Game of Thrones сезон 6.

Едно от тези заглавия може да бъде възприето като spoiler, обаче, така че ако наистина не искате да знаете нищо за финалните два епизода, спрете да четете нататък…

Заглавието на епизод 9 (и именно то е издайническото) е “Битка на копелетата” – като най-вероятно се отнася до епичния сблъсък между Джон Сноу и Рамзи Болтън, за който се намеква през целия сезон. Създателите на сериала и преди са споменавали, че сезон 6 ще включва най-голямата битка в историята на продукцията и е логично да се предположи, че именно това ще е тя. Продължителността на епизода е 60 минути, а епизодът ще бъде излъчен на 20 юни в България.

Заглавието на финала “Ветровете на Зимата” – кимване към предстоящата шеста книга на Джордж Р.Р. Мартин от поредицата Песен за Лед и Огън (към която реферира и любимата театрална трупа на Аря в Браавос по-рано този сезон). Финалът е дълъг впечатляващите 69 минути, което го прави най-дългият епизод в сериала въобще! Той ще бъде излъчен на 27 юни в България.
Източник-hbo.bg