Маниак снима голи жени в магазин на Décathlon | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Притежателят на марката за спортни стоки „Décathlon“ (компанията Mulliez), е подал жалба срещу неизвестен извършител, след като на порнографски сайт бяха качени изображения, заснети в пробните – съобщи Buzzfeed. 

Снимките са правени без знанието на клиентите, компанията поиска свалянето на заснетия материал.Разследването се води от прокурора на Руан (западната част на Франция). Засега то се води срещу неизвестен извършител (Х).Според компанията, авторът на снимките, правени докато жени пробват бански костюми, „не е служител“, но е клиент или посетител.
 

Засегнат е магазин в Нормандия, където са правени снимките. Според източника, в сайта са идентифицирани „три видеоклипа“, съобщава АФП.
Марката е била предупредена в понеделник чрез социалните мрежи, че присъства в порнографски уебсайтове. Тя се вижда в клипове, заснети нейни пробни, както съобщава сайтът Buzzfeed, който разкрива информацията. 

Des clientes d’un @Decathlon filmées dans les cabines pour des sites porno https://t.co/6xlaL9aGld pic.twitter.com/3ZWpBfheFx
— David Perrotin (@davidperrotin) June 21, 2016