Калекс 10 ЕООД – Входни и интериорни врати

1
Добави коментар
rosennkaradakov
rosennkaradakov

Актуализиранe: юни 6, 2016

 
Калекс 10 ЕООД – Входни и интериорни врати
 
Фирмата работи главно с врати – входни и интериорни. Поддържаме на склад интериорни врати внос от Китай и внос от Германия. Работим с немската фирма Classen – също за интериорни врати. Изработваме и български по поръчка, като от тях поддържаме една малка част в наличност, за клиентите които държат на българското, но нямат време да изчакат своята индивидуална изработка. Наличността, която се поддържа от българските интериорни врати е на фирма Евростил – най – голямата фабрика за производство на български врати на територията на България към дадения момент.
 
Входните ни врати са внос от Китай и Турция. Изработваме и входни врати от масив – ръчна дърворезба, които са идеални за къщи и вили – предназначени за външни атмосферни влияния. Днешната ни работа е посветена в света на вратите, но освен нея фирмата предлага богата гама за обзавеждане на дома и офиса.
 
Подова настилка – ламиниран паркет Egger – немско качество.
 
За кухнята всякакво оборудване – изключително добри в областта на мивки и смесителни батерии. Можем да открием подходящата мивка за всеки – от неръждаема стомана /алпака/, през полимер мрамор, полимер бетон, граниксит до истински гранит. Обзавеждането на баня също е предизвикателство за нас – преди години фирмата стартира своята дейност именно в това направление и сме единствени представители за гр. Бургас на Сторгозия пласт – изработка на шкафове за баня от ПВЦ по индивидуални проекти и размери.

За да добавите коментар, моля влезте в системата или се регистрирайте.