Визитки – стандартни и нестандартни визитни картички

1
Добави коментар
Aneliya_Popova
Aneliya_Popova

Визитки

За фирмените визитки, както и за всичко останало, важи правилото за първото впечатление.

То е едно от може би най-важните. Всяка визитна картичка говори много за вас – показва вашата визия, възгледи, политика и най-вече внимание към детайла. Важно е да изберете наистина внимателно всички елементи, които тя съдържа – дизайн, материал, качествена изработка.

Стандартни или нестандартни визитки?

Стандартните визитки са с размери 9/5 см. В тях можете да оформите визуално в един или няколко цвята, с различен вид печат вашето лого и фирмени данни, както и персонално за лицето, за което е предназначена. За постигане на по-интересен и запомнящ се визуален ефект, могат да се използват различни печатни техники. Например офсетов, тампонен, сито, а защо не и топъл печат. За по-голяма издръжливост могат да бъдат ламинирани, а за артистичните натури – перфорирани. Имате, също така, богат избор от хартии – гланц, мат, релефни или с перлен ефект.

Ако сами се затруднявате или нямате предварително подготвен дизайн, в рекламно студио CROPS, екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижи по възможно най-добрия начин за това. Графичните ни дизайнери са способни на чудеса!

Нестандартни визитки

Разбира се, може да развихрите възображението си и да придадете иновативен дизайн на визитната си картичка, променяйки нейните размери, извън приетите. Може да смените самата форма, с такава, каквато пожелаете – кръг, квадрат или такава по ваш дизайн.

Визитната картичка изразява визуално вашата корпоративна идентичност. Може да бъде със строг класически  или свободен артистичен дизайн.

Но, имайте предвид, че невинаги нестандартното е най-добро. Това, което е важно да спазите е този стандартен размер, който е съвместим с всички класьори за визитки. Дори да бъдат с интерерсна и запомняща се форма, повечето хора слагат картичките си в портмоне или визитник, а когато вашата нестандартна визитка не се побере – просто отива в кошчето.

Когато имате нужда от помощ по отношение на дизайна или печата на визитки – ние сме насреща! Можем да ви посъветваме и заедно да изберем възможно най-добрата комбинация от визия, качество и практичност.

Доверете ни се, бъдете креативни, но и практични!

Не пропускайте да допълните фирмените си аксесоари, посетите Superprint, там ще намерите богат избор от възможности, както и BIGprint, където ще се погрижат по възможно най-добрия начин за Вашата външна реклама.