Онлайн магазин – WebniMe | SEO Оптимизация Уеб Дизайн

1
Добави коментар

Онлайн магазин

Случвало ли ви се е да ви препоръчат някоя марка или производител, които да упражняват своята дейност в онлайн магазин, а във физическия свят така и да не фигурира адрес, на който да ги посетите? Спокойно, това не са поредните измамници, а търговци, които са предпочели да извършват своята дейност в интернет пространството. Може би се питате защо и дали има смисъл от цялата тази работа. Ние ще ви отговорим положително. Има смисъл, тъй като преимуществата на онлайн магазина пред този в материалния свят и пространство не са нито малко, нито пък са за пренебрегване.

Предимствата на онлайн магазин

Ако все още гледате със скептицизъм, ние ще ви изтъкнем по-важните предимства на онлайн магазините:

Не плащате наем, нито давате пари за оборудване, отопление и разходи за персонал – заплати, осигуровки, застраховки и др. Май само това ви стига, но… почакайте, има още…Вие няма да сте познати единствено на хората в квартала, няма да ви навестяват само хора, които се намират наблизо, а ще сте с износ на глобалния пазар. Всеки, дори и този, който изобщо не е търсел вас, ще се натъкне точно на вашия магазин, а това автоматично означава, че шансовете ви да забогатеете и да се прочуете се увеличават многократно.Няма нужда да наемате складови помещения, нито да следите за липси, излишък и недостиг.Отпада така досадната ревизия.Отпада работното време – докато се храните, можете да следите активността в сайта си, а докато спите, можете да получавате заявки за стотици и хиляди левове. При това не вие напасвате своето ежедневие към работен график, а така изготвяте графика си, че да имате време за всичко. Ако искате да имате тази свобода, просто си направете онлайн магазин или просто ни се обадете да ви го направим ние!Отпада задължението ви да разговаряте с недоволни клиенти, няма да е нужно да се притеснявате от повреди по витрините, както и няма да имате нужда от СОТ.

Сигурни сме, че казаното до тук ви съблазнява повече от необходимото. Времето и практиката показват, че хората обикновено избягват търговията през онлайн магазин и се придържат към традиционните методи, с които да изкарват прехраната си.

Най-оптималният за вас вариант е да имате бизнес, който да развивате на два фронта – и в интернет, и в реалния живот. По този начин едното и другото се допълват, а скоростта, с която ще се продадете продукцията си, ще е в пъти по-висока от обичайното. С помощта на куриерски услуги или традиционната поща, за сметка на клиента или по лично договаряне, от Видин стоката ви може да се озове в Пловдив, Русе или Сандански. А защо не да се похвалите с износ в Канада, Южна Америка и Австралия? Можете, разбира се. Стига платформата ви да е на няколко езика и информацията за вашите стоки и услуги да бъде поднесена по такъв начин на чуждестранните клиенти, че да няма двусмислица, цените да са ясно фиксирани, качеството и материалите за изработка също да са упоменати, срокове на годност, сроковете за заявка и доставка и др. По този начин вашият онлайн магазин би могъл да влезе във всеки дом, където и да се намира той. Няма ограничения пред киберпространството. Няма ограничения и пред услугите и офертите, които нашата фирма ви предлага. Но за това ще се убедите след като ни потърсите на посочените контакти.

Разликата между сайт и онлайн магазин

Може би се чудите каква е разликата между интернет сайт и онлайн магазин? Разликата е в това, че всеки онлайн магазин е и сайт, но не всеки сайт по своето изначално предназначение е онлайн магазин. Тоест, сайтът е по-обхватен по своята същност в сравнение с интернет магазина. Можете да посетите сайта на местната библиотека или музей, но тяхната дейност не е търговска. Но ако посетите сайта на известна марка дрехи, опцията за покупко-продажба веднага се набива на очи, както се набива и друг един елемент – пазарската кошница. Последнота представлява виртуалната ви кошница за пазаруване, в която можете да трупате десетки и стотици артикули, като накрая, системата автоматично ви изчислява крайната сума, която трябва да заплатите. Ако тя е незначителна, можете да продължите с покупките, ако ви идва в повече, можете да се откажете от който и да било продукт. Всичко е на един “Click” разстояние. Общовалидно за всеки онлайн магазин е като финална стъпка да посочи начините за заплащане. Може да изберете наложен платеж, може да въведете цифрите на кредитната или дебитната си карта, да използвате PayPal и др. Нашата идея в случая е да ви ориентираме в света на интернет търговията, а не да ви даваме частни уроци за това как се пазарува онлайн. Освен това, ние гледаме на вас не като хора, които ще пазаруват, а такива, които ще предлагат себе си и това, което произвеждат, с едничката цел да станете независими и да се развивате.

Ние имаме ангажимента да се потрудим по оформлението, дизайна и информацията, която ще бъде поместена във вашия онлайн магазин. Ние ще се заемем с това да сте не просто фигуриращи на пазара, а да се превърнете от забележими в забележителни. Разликата е голяма.

И така, да предположим, че имате офиси или магазини на няколко адреса – в центъра, в периферията и извън града. Ако към тях добавим и още един магазин – този в интернет, то неговите точни координати няма как да бъдат посочени. Той ще бъде навсякъде. Вие ще бъдете навсякъде. А най-хубавото е, че няма никакви ограничения откъм визия и графично оформление на вашия онлайн магазин – можете да качват клипове, песни, изображения, пейзажи, 3D визуализации, всичко, което душата ви поиска. Не забравяйте да посочите ваш телефонен номер или e-mail адрес. Те са не само препоръчителни, но и задължителни. А ако не сте сигурни в уменията си, най-добре ние да свършим това вместо вас. Така можем да си бъдем взаимно полезни.

Онлайн магазин

Този онлайн магазин, който ние ви предлагаме, ще бъде “обзаведен” с най-новите въведения, познати на специалистите, ще бъде с нестандартна или с по-класическа визия. Може да залагате на семплата обява, може да искате да изпъкнете. Невъзможното е само дума. Наша е грижата да поставим препратки на местата, които са горещите точки и които са своеобразен начин да изкушавате.

Онлайн магазинът ви, освен всичко, може да бъде коопериран. Можете да направите един общ, който да се използва от двама или трима търговци. Разбира се, в този случай не се изключват суматохата и недоразуменията, но вие сте тези, които поставяте условията и ограниченията. Пред нас и работата, която вършим, такива ограничения няма! Всеки специалист в бранша би ви посъветвал да инвестирате по-голяма сума пари, но да знаете, че собственикът на пакета от услуги и преференции сте вие и само вие. Когато повече от 2 чифта ръце започнат да боравят с вашия сайт или онлайн магазин, рисковете стават по-големи.

Не е задължително онлайн магазинът ви да е строго класифициран в една насока. Можете да продавате бебешки дрехи, но това не означава, че трябва да се спрете само до там. В отделна категория, можете да поместите бебешки колички, бебешки креватчета, бебешки храни, дори обзавеждане за детски стаи.

Пожелайте си повече доходи! Пожелайте си по-малко разходи! Пожелайте си печеливша търговска дейност! Пожелайте си онлайн магазин… Пожелайте си го, а ние ще го направим за вас!

Още информация за WebniMe SEO Оптимизация София Изпратете запитване, за да проверите SEO състоянието на вашия уебсайт безплатно