Четвърта Фен Среща на efrea.com Follow

Четвърта Фен Среща на efrea.com

С много трепет и вълнение Ефреа посрещна своите гости от цяла България на 18-ти юни, когато се проведе Четвъртата поредна фен среща на онлайн магазина efrea.com.

Събитието се проведе на брега на река Дунав, в комплекс „Люляка” – едно от най-живописните места в град Русе. Уникалната природа създаде наистина вълшебна атмосфера, която разбира се беше обогатена още повече от усмивките на всички фенове на Ефреа.

Четвъртата Фен Среща на Ефреа ще бъде запомнена освен с високата температура в този ден, но и с рекордния брой фенове, които решиха да дойдат в Русе и да се срещнат с много приятели, с част, от които се познават само във виртуалното пространство. 

Екипът на Ефреа винаги се подготвя много сериозно за всяка фен среща, така че тя да се превърне в истинска приказка, която да бъде запомнена от всеки един присъстващ. Един от основните елементи на всяко събитие е декорацията, а за Ефреа вече се превърна в традиция сама да подготвя всеки елемент от украсата на вечерта. И този път екипът на Ефреа не разочарова своите клиенти и направи чудеса само с няколко парчета плат и няколко буркана. Невероятните полски цветя донесоха известна доза романтичност, а красивите феи, които озариха вечерта напълно пренесоха всички гости в чудния свят на Ефреа. 

 

 


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност