Дизайнерски столове от онлайн магазин MebeliPro.bg

1
Добави коментар
vanyo_pro
vanyo_pro

 

  В онлайн магазин за мебели http://mebelipro.bg/ ще откриете модели на дизайнерски трапезни столове, подходящи за обзавеждане на всяка модерна трапезария, заведение за хранене или кафе. Може да поръчате столовете в различни разцветки, които да комбинирате с вашия интериор.

Вижте кратко ревю на предлаганите от нас столове.

Трапезен стол PP-620 

Основни предимства и характеристика на стола.

букови кракаседалка, изработена от полипропиленгарнация 24 месеца

Трапезен стол PP-620 е подходящ, както за дома и градината, така и за барове, заведения, ресторанти. Със своята семпла и елегантна визия, този трапезен стол се вписва в почти всеки модерен интериор. Седалката е изработена от полипропилен, който я прави стабилна и устойчива на дългосрочна употреба. Масивните, букови крака завършват по прекрасен начин дизайна на трапезен стол PP-620.

Столът се предлага в два цвята – бял и черен.

Трапезен стол PP-632 A

Трапезен стол PP-632 А в светло и тъмно кафяв цвят.

Основни предимства и характеристики на стола:

тапицирана седалкабукови кракапяна и полипропиленова основа на седалката24 месеца гаранциягумени капачки на кракта

Трапезен стол PP-632 А е изключително удобен и притежава елегантна визия. Избор на голяма част от дизайнерите при обзавеждане на заведения, той може да бъде и част от интериора на вашата кухня и трапезария. Седалката е изработена от висококачествена пяна и е с полипропиленова основа, което прави стола устойчив и издръжлив на дълготрайна употреба. Краката са масивни, изработени от бук и перфектно пасват на цялостната визия на този трапезен стол. Гумените капачки на краката ще предпазят подовата Ви настилка от надраскване и захабяване.

Трапезен стол PP-623-2

Трапезен стол PP-623-2 в черен и жълт цвят

Основни предимства и характеристики:

еко кожабукови кракаполипроленова седалка24 месеца гаранция

Трапезен стол PP-623-2 притежава изискан външен вид и е произведен от висококачествени материали, които гарантират дългосрочната му употреба. Притежателите на барове и ресторанти могат по прекрасен начин да вплетат този стол в интериора на своето заведение. Трапезен стол PP-623-2 е и прекрасно допълнение към всяка кухня, трапезария или градина. Висококачествената еко кожа се почиства лесно и е устойчива при по-продължителна употреба. Седалката е произведена от полипропилен, а краката са букови.

ТРАПЕЗЕН СТОЛ PP-623

Дизайнерски трапезарен стол PP-623 е проектиран в комбинация от модерен дизайн и здравина. Този стол реплика на дизайнера Eames, DSW Eiffel. Въпреки сложната на вид конструкция, този стол всъщност е много лесен за сглабяне. Прикрепяте предварително сглобените в кашона крака към седалката с 4 болта и стола е готов за ползване.

Краката на трапезен стол PP-623 са изградени от здрава букова дървесина и подсилени с метални рейки свързани в фермовидна конструкция, наподобяваща тази на Айфеловата кула, от където идва и името на този дизайнерски стол.

Благодарение на изчистения си дизайн и крака, който допълнително лесно могат да се боядисат в различен цвят, този трапезарен стол е предпочитан от собствениците на модерни заведения, барове и дискотеки. Дизайнерския стол лесно сеслива с всякакви на стил интериори като дори успешно се комбинира и с класически или винтидж интериори.

Този трапезарен стол е добре опакован, като всеки крак и седалка са отделно защитени с протекторно фолио и пукаща пяна.

ТРАПЕЗЕН СТОЛ PP-632

Трапезен стол PP-632 в пъстър цвят

Основни предимства и характеристики на стола:

дизайнерски столкрака от букова дървесинаелегантен дизайнудобни поставки за ръце

Трапезен стол PP-632 въплащава в себе си модерен дизайн с изключително здрава структура и високо ниво на стабилност. Дамаската на този дизайнерски стол е изработена от пъстър patchwork, който ще придаде колорит и свежест на вашата кухня, трапезария или заведение. Трапезен стол PP-632 е любим избор на интериорните дизайнери, заради разчупената визия и елегантните крака от букова дървесина. Седалката е изработена от здрава и еластична ABS пластмаса за по-голяма стабилност.

 

ТРАПЕЗЕН СТОЛ PP-623B

Трапезен стол PP-623B в пъстър цвят

Основни характеристики и предимства на стола:

дизайнерски столкрака от букова дървесинаелегантен дизайнседалка от ABS пластмаса

Трапезен стол PP-623B е любим избор на интериорните дизайнери при обзавеждане на барове, заведения и дискотеки. Подходящ е и за всяка модерна кухня или трапезария. Пъстрия patchwork, от който е изработена дамската придава допълнително стил и свежест към визията на модела. Седалката на този трапезен стол е изработена от здрава и еластична ABS пластмаса за по-голяма стабилност и издръжливост, което ви гарантира дългосрочното му използване.