Надал показва как се играе стрип тенис с топмодели

2
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Рафа позира полугол в бельото на „Томи Хилфигър“

Участието на Рафаел Надал в откритото първенство на САЩ приключи безславно, но ще се запомни с мачовете, които той изигра още преди началото на турнира за американската модна марка „Томи Хилфигър“, чието лице е.

Според актуалната класация на „Форбс“ с най-печелившите тенисисти, към които вече е причислен и Григор Димитров, Надал е на трето място с близо 33 млн. долара, изкарани за година.

В края на август испанецът, който догодина навършва 30, се изправи на корта срещу топмодели от двата пола за мачове по стрип тенис. В рекламната акция му партнираха Шанел Иман, Констанс Яблонски, Хана Давис, Моа Милс, Артър Кулков и Акин Акман.

Водеща на проявата беше най-известната учителка по физическо на тв екрана – Джейн Линч от сериала „Клуб Веселие“. Всеки път, когато един отбор отбелязваше точка, съперникът му трябваше да сваля по една дреха.

Надал излезе да играе не в спортен екип, а в официален костюм, като накрая остана гол до кръста. Той рекламира бельото на модната къща и в този 30-секунден клип, заснет в съблекалнята, където остава по боксерки… а накрая събува и тях.