Как да се обличаме подходящо

4
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Един от основателите на сп. Vice, Гавин Макинес, ни учи как да се обличаме подходящо за възрастта си.

Възстановяващият се хипстър, съосновател на списание Vice и създател на рубриката му „Dos and Don’ts“ посветена на правилните и грешните идеи в уличната мода на Бруклин, Гавин Макинес, учи в кратко видео пораснали момчета и млади дами как да се обличат подходящо за възрастта си. The Daily го вкарват в популярния нюйоркски магазин Beacon’s Closet, за да обясни на мъже и жени как е подходящо да се обличат.

В края той отбелязва, че модата и стила са забавна игра и хората, които я приемат прекалено сериозно губят нишката, както и тези, които изобщо не се интересуват. „Ти си млад и красив за около 20 години, се възползвай от това, облечи се добре… Това са различни фази, наслаждавай им се. Обличай се като маниак, когато си млад, но после порасни, остарей с достойнство.“

Гавин обяснява, че когато си на 40, трябва да забравиш блузите с щампи, увисналите дънки цветните рамки за очила и шарените маратонки. На тази възраст е време да обърнеш внимание на класиката в облеклото – на хубава риза, точен размер панталон, подходящи обувки. Чуй го!