Още повече дракони

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Продължението на „Как да си дресираш дракон“, една от най-свежите анимации на „Дриймуъркс“ през последните години, пристига в кината през юни 2014, а междувременно вече има и сериал

Новият филм ни връща към Хълцук и дресирания от него Беззъб пет години след като двамата успешно сприятелиха драконите и викингите на остров Бърк. Неразделните другари се реят из небесата, откриват непознати земи и изучават нови светове. По време на едно от приключенията си те откриват тайна ледена пещера, приютила стотици нови диви дракони и тайнствения Ездач…

Налага се Хълцук и Беззъб да застанат рамо до рамо и да се борят за онова, в което вярват, но в същото време и да признаят, че само заедно могат да променят бъдещето на хората и драконите.

Вече има и анимационен сериал по „Картун нетуърк“, озаглавен „Дракони: Ездачите от Бърк“, действието в който се развива между двата филма.

Ако сте фенове, можете да прочетете и книгите от поредицата на Кресида Коуел, издавана на български. Насладете се също на полета на дракона в първия тийзър за „Как да си дресираш дракон-2“, който всъщност е цял главозамайващ кадър епизод.