Майли Сайръс – гола, нахална и млада

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Броени дни след като скандализира тв зрителите на наградите на MTV за клипове (вж. видео по-долу), Майли Сайръс пусна нов, не по-малко предизвикателен клип към баладата Wrecking Ball от предстоящия си албум Bangerz, който излиза в началото на октомври

Фотосесията на Майли Сайръс пред обектива на Тери Ричардсън е била част от по-мащабен проект – видеото, където, освен в едър план (а ла Шънейд О’Конър в Nothing Compares 2U), по бельо и кубинки, певицата позира и както майка я е родила, макар и не за пръв път.

Още с пускането на песента се заговори, че Wrecking Ball (букв. – „разрушителна топка“) е посветена на нейния годеник Лиъм Хемсуърт, за когото все по-често се носят слухове, че вече й е бивш. Тя обаче го придружаваше на премиерата на трилъра му „Параноя“ преди дни, а напоследък била забелязана със списание за булки в ръка… Дали? И как ли гледа той на ексхибиционизма й?

Впрочем критики и бурни реакции имаше още след видеонаградите на MTV в края на август, където Майли така напомняше младата Мадона – от късата руса коса, яркото червило и оскъдното облекло до чекненето по сцената във всевъзможни вулгарни пози, заради които моралистите я заклеймиха, че замества таланта със секс.

На церемонията в Бруклин тя изпя собствения си хит We Can’t Stop, който преля в Blurred Lines на Робин Тик, а сп. „Форбс“ я провъзгласи за истинската победителка от вечерта, със 100 хил. нови последователи в „Инстаграм“ и допълнителни 50 хил. почитатели във „Фейсбук“ плюс 300 хил. споменавания в „Туитър“ за минута, малко под пика, отчетен по време на президентските избори в САЩ миналата година.

Според изданието поведението й не е излязло от контрол, а е хитър маркетингов ход, който трябва да препозиционира някогашната тийн звезда от сериала „Хана Монтана“ като пораснало момиче, в чийто репертоар има не само благоприлично кънтри, но и неприличен хип-хоп. Вижте цялото й изпълнение от видеонаградите, което завършва с Give It 2 U заедно с Кендрик Ламар и Ту Чейнз.