Джей Ло се натиска с Рики Мартин и Дейвид Ганди

13
Добави коментар
yApple

Джей Ло се натиска с Рики Мартин и Дейвид Ганди

01 юни 2014
Последно обновена на
23 януари 2015, 12:17

Джей Ло се натиска с Рики Мартин и Дейвид Ганди

0:00 / 0:00

Пропусни

Попзвездата пусна своя най-секси клип напоследък – First Love, където й партнира топмодел на „Долче и Габана“, а в хита на Уисин Adrenalina има горещи съвместни сцени и с гей колегата си Рики Мартин

Дженифър Лопес, която скоро навършва 45, се опитва да спре времето – и определено успява! На тази възраст латинодивата изглежда по-сексапилна от всякога – независимо дали се търкаля в калифорнийската пустиня в оскъдно облекло и в прегръдките на топмодела Дейвид Ганди (горе), или се отпуска в обятията на Рики Мартин (долу), с когото гостуват на пуерториканския рапър Уисин в Adrenalina, чийто клип е гледан десетки милиони пъти в YouTube.

First Love е пилотен сингъл от новия й албум A.K.A., който излиза в средата на юни, а черно-бялото видео е режисирано от Антъни Мандлър, заснел 16 от клиповете на Риана.

Adrenalina пък се превърна в най-големия хит на Рики Мартин от 2010 г. насам, когато певецът призна хомосексуалната си ориентация. И тримата му изпълнители записаха поотделно и песни за световното по футбол в Бразилия, а испаноезичната US телевизия „Юнивижън“ засне свой клип към Adrenalina с екипа си коментатори на мондиала, сред които и Христо Стоичков.