Снуп Дог е махмурлия с автора на Gangnam Style

3
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Рапърът участва в новия сингъл на южнокорееца Сай – Hangover

Снуп Дог е гостувал на кого ли не, включително на нашата ЛиЛана, а най-голям успех в класациите му носи California Gurls на Кейти Пери. Личният му рекорд в YouTube – Young, Wild and Free с Уиз Халифа и Бруно Марс – обаче е на път да бъде сериозно подобрен, след като само за ден съвместното му видео със Сай беше видяно над 5 млн. пъти.

Южнокореецът стана първият изпълнител, натрупал 1 млрд. гледания в YouTube, а мегахитът му Gangnam Style, който знаят дори първокласниците, наскоро премина и границата от 2 милиарда.

Съмняваме се обаче, че първите секунди от клипа, когато е заровил глава в тоалетната чиния, миенето на зъбите редом със Снууп Дог или надпиването им на маса ще са толкова вдъхновяващи за феновете като танца му от Gangnam Style. Остава да се надяваме следващият сингъл на Сай Daddy, който излиза това лято, да има по-освежаващо въздействие.

Ако пък сте любопитни как Снуп пее Gangnam Style на караоке парти, вижте този скеч от шоуто на Джими Кимъл.

Публикувано от
Елена Лазарова
09 юни 2014, 16:05

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.