Актриса върти баница на Радо Михов в клипа на „Дърта пияница“

1
Добави коментар

Нашумелият финалист от „България търси талант“ засне официално видео към хита си от третия сезон на шоуто

Клипът е осъществен с подкрепата на известна марка айрян, в тон с рефрена „Аз съм дърта пияницааа, пия айрян с баницааа…“

Освен актрисата от сериалите „Къде е Маги?“ и „Столичани в повече“ Евелин Костова, която сама приготвила витата баница пред камерата, участват още Марио Алексиев, Мариета Георгиева и групата на Радо Михов – Slaff: Натанаил Стефанов (ударни), Стефан Врачев (баскитара) и Ива Бизева – пиано и вокали.

Сюжетът: Лирическият герой се налива с айрян в заведение и флиртува с друга, докато собствената му половинка приготвя баница вкъщи. Накрая той се осъзнава и отказва както предложения му кроасан, така и чуждата жена, за да си отиде у дома, при баницата и своята любима.

Публикувано от
Елена Лазарова
22 юни 2014, 14:58

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.