Рафи и Део (плюс Лео и Играта) в Mr. Comandante

8
Добави коментар

Пристигна клипът към новият летен хит на квартета 4D, които се изправят срещу зъл диктатор и неговата хунта

Mr. Comandante е по музика и аранжимент на Ясен Козев и Крум Георгиев (Студио Модул), който е и съавтор на текста заедно с Део, Играта и Гери Турийска.

Сюжетът на видеото, режисирано от Башмоушън, проследява срещата на шумна група приятели с изнервения диктатор Mr. Comandante и неговата хунта, като изпълнителите влизат в ролята и на двете страни в конфликта. Гонитбата помежду им започва с оплакване от сърдития съсед на младежите, който се играе от Любен Дилов-син.

Актьорския си талант в клипа проявяват също носителките на титлата „Мис Национален отбор“ за миналия сезон Александра Богданска (баскетбол), Виктория Колева (волейбол) и Тереза Райкова (футбол).

За първи път феновете на Део ще го видят като злодей – самият Мистър Команданте. За автентичността на всички образи са се погрижили стилистите от „Студио 2Те“.

Видеото е заснето в София, включително на централния булевард „Княз Ал. Дондуков“, където военните униформи на участниците в снимките водят до истински фурор сред пешеходците и участниците в уличното движение. Особен интерес предизвикала появата на червеното ферари за доставка на „Хепи“, което спасява от глад четиримата герои.

Развръзката е епичната танцова битка между хунтата и веселата компания, снимана на територията на столичния комплекс „Хепи Виктория“. Съвсем скоро се очаква и премиерата на новия солов сингъл на Рафи „Нали така“ и видеото към него, съобщават продуцентите му от „Вирджиния рекърдс“.

Междувременно първият победител от X-Factor у нас участва и в новото лятно турне на „Кока-кола“ – част от кампанията „Ще ти го кажа с песен“ (SPesen.bg), в която истински джубокс с размерите на клубна сцена обикаля общо 13 населени места в цяла България в рамките на един месец.

Огромната музикална кутия ще зарадва жителите и гостите на градовете с фрагменти от общо 100 български и чужди хитове, които вече замениха логото на напитката върху кутийките, бутилките от 500 мл и стъклените опаковки от 250 мл на Coca-Cola и Coca-Cola Zero. Част от тях ще бъдат изпълнени на живо от Рафи и младите таланти от Funky Miracle.

Джубокс лайфовете са с начален час 18 и след Благоевград, София, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик предстои да вдигнат градуса на настроението в:
Русе – 25 юли, петък, площад „Свобода“
Велико Търново – 26 юли, събота, парк Марно поле
Плевен – 27 юли, неделя, зад Драматичен театър „Иван Радоев“
Добрич – 1 август, петък
Варна – 2 август, събота, под Пантеона в Морската градина
Бургас – 3 август, неделя, до Морското казино в Морската градина
Китен – 8 август, петък
Приморско – 9 август, събота