Още еротика в трейлъра на „Петдесет нюанса сиво“

16
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Новата реклама за филма, три месеца преди появата му по кината, съдържа сцените, които феновете на бестселъра от Е.Л.Джеймс отдавна очакваха да видят…

Трилогията е преведена на повече от 50 езика и е продадена в тираж над 100 млн. – в книжен и електронен вариант. Както и при сагата „Здрач“, филмът по първия роман е поверен на режисьорка – в случая Сам Тейлър-Джонсън, а премиерата е насрочена за Св. Валентин 2015.

Джейми Дорнан от сериала „Падението“, вече гладко избръснат, е в ролята на Крисчън Грей, а Дакота Джонсън, дъщеря на актьорите Дон Джонсън и Мелани Грифит, играе девствената Анастейжа Стийл.

В новия трейлър виждаме не само първата им среща, но и разцъфването на техния романс, полета с хеликоптер и интериор от Червената стая на Крисчън Грей, с още кадри на голия му торс, които ще превърнат Джейми в мокър сън за милиони жени по света.

Сред актьорите в останалите роли са Марша Гей Хардън и певицата Рита Ора, съответно като майката и сестрата на Крисчън. Участват още Люк Граймс, Елоиз Мъмфорд, Макс Мартини, Калъм Кийт Рени, Дженифър Еле, Дилън Нийл и др. Сценарият е дело на Кели Марсел, а писателката осъществява контрол като копродуцент.

Като фон за еротичните сцени между двамата главни герои тук звучи Haunted на Бийонсе, а в подгряващия първи клип бе използвана бавна версия на ранния й хит с Джей-Зи – Crazy In Love, записана специално за филма.