Защо мъжете се заглеждат по други жени

3
Добави коментар
mario.angelov1
mario.angelov1

Колко мъже ще кажат, че Деми Мур е секси? Със сигурност стотици, но това не попречи на Аштън Кътчър да зяпа всяка втора жена, обръщайки се жадно след нея. Странно наистина, ала каква е причината за тази мъжка хипноза? Защо мъжете се заглеждат по околните жени, когато дамата на мечтите им стои до тях? Мили дами, не се притеснявайте. Причините са далеч по-маловажни, от колкото си мислите. Ето ги и тях:

Да „сглобим“ перфектната жена

Никой не е перфектен, дори Деми Мур. Затова мъжете страдат от синдрома да си „сглобят“ перфектната личност, използвайки части от различни жени. Това, което правят, е да поогледат големия бюст на съседката и да го поставят върху идеалните задни части на жена си. Красивото лице на случайната минувачка и разпилените коси на колежката се залепват отново в онзи виртуален женски пъзел, който за тях олицетворява перфектната жена. Но мъжете не могат да направят нищо с него, не могат дори да го заобичат, защото към образа винаги липсва нещо и това е приятелският характер на половинката, в която те са се влюбили. Това е нещото, което ги кара да обичат, без значение дали жена им е наниз от перфектни форми.

Спирка за блуждаещите очи

Често мъжете дори не си спомнят, че са се зазяпали след някое момиче или не са обърнали внимание, че го правят. Ако го попитате, макар и спокойно, защо се е обърнал след нея и как това негово поведение ви обижда, най-вероятно ще заеме отбранителна позиция и ще отрече, обиждайки ви, че го следите или сте изключително ревнива, нямайки му доверие и страдайки от ниско самочувствие. Е, в такъв случай не правете от мухата слон. Да, неприятно е да следи с поглед друга, но този момент минава и заминава, без да носи последици за връзката ви и обичта му към вас. Спирката на блуждаещия поглед върху изваяните чужди женски форми е в днк-то на мъжа, затова не разваляйте с кавги срещата ви и ако все пак искате да гледа само вас, се опитайте да задържите погледа на любимият ви със секси визия и интересен разговор.

Източник: galtime.com