Празничен маникюр

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Заложете на празничен маникюр през декември, за да си осигурите още по-добро настроение и разбира се – повече красота. Изненадайте околните с нов и различен маникюр по време на коледните и новогодишните празници.

Празничен маникюр вкъщи
Вече има безброй методи за придаване на празничен ефект на маникюра. Цветно фолио за нокти, апликации със самозалепваща се лента (залепват се върху изсъхнал лак и отгоре се нанася безцветен лак) или ваденки (потапят се във вода и след това се поставят върху ноктите).

Стъклените, металните и пластмасовите камъчета (“страс”) са чудесна имитация на скъпоценни камъни и превръщат маникюра в изкуство. Малките се поставят директно върху лака за нокти, а по-големите се залепят с лепило. Блескулките за нокти се нанасят с намокрена игла върху лака за нокти и също са много ефектни.

НазадИдеи за празничен маникюрНапред

Маникюрът с брокат също стои много празнично. Върху още влажния лак се сипва сух брокат и отгоре се фиксира с топ лак. Първият пласт се оставя да изсъхне много добре. Маникюрът с пламъци също е много интересен. При него напречно се капват 2 капки лак в различни цветове и надлъжно се описва кардиограма с игла, така че да се получат пламъци. Този вид маникюр стои добре на дълги нокти.

Ако нямате нерви за декоративен маникюр, просто лакирайте ноктите си със златист или сребрист цвят, с брокатен лак.

НазадКоледен маникюрНапред

14.12.2012/Биляна Божилова