Агенти на съдбата (The Adjustment Bureau)

1
Добави коментар
Avtora
Avtora

Агенти на съдбата (The Adjustment Bureau)

от Avtora.com | 25.02.2011 | 00:00

САЩ, 2011, 90 мин.
Режисьор: Джордж Нолфи
Сценарист: Джордж Нолфи
С участието на: Емили Блънт, Мат Деймън, Терънс Стамп и др.
Романтичен, фантастика

За филма: 

Сценарият на „Агенти на съдбата“ е написан от режисьора на филма  Джордж Нолфи (сценарист на „Бандата на Оушън“ и ко-сценарист на „Ултиматумът на Борн“), като историята е базирана на разказ от Филип К. Дик („Зов за завръщане“, „Специален доклад“).

До реализацията на филма се стига съвсем случайно – Нолфи работи по съвсем друг проект, когато дългогодишният му приятел и партньор в продуцирането Майкъл Хакет му разказва за идеята си и разкрива, че се бори да осигури правата за филмирането.

След финализирането на сценария, и двамата са категорични, че искат Мат Деймън за главната роля. Те се познават със звездата още от „Ултиматумът на Борн“, за който са работили заедно.

По-късно е осигурено и участието на Емили Блънт, а след като е обмислен практическият подход за заснемането на сцените и локациите в Манхатън, е уредено и финансирането на проекта от Медия Райтс Капитал. 

Историята: 

Амбициозен политик, борещ се за място в американския сенат, среща красива балерина, в която моментално се влюбва.

Скоро обаче, на бял свят се появява мистериозна организация, която твърди, че определя съдбата на хората, а на Дейвид и Елис не е писано да са заедно. Дали обаче те нямат право да се борят за любовта си, дори и с цената на всичко останало?!

 

Галерии

Агенти на съдбата (The Adjustment Bureau)

Филмите на българския екран през февруари

Видео

Агенти на съдбата (The Adjustment Bureau)