Пълен абсурд: Вижте как купонясва Малката Рижа в бургаския затвор (снимки+видео)

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Татуирани мургави мъже мятат телеса под звуците на брутална чалга. Това не е промо на новото видео на някоя родна фолк дива, а реалността в Бургаския затвор. Пандизчиите видимо си изкарват много добре в килиите и решетките изобщо не ги притесняват. Липсват надзиратели, които да им направят забележка за силната музика, крясъците или абсолютно забранените вещи като мобилен телефон, например.

Скандалните кадри от вакханалията в Бургаския затвор са публикувани на Фейсбук страницата на ТВ водещия Фавиол Сефери. Той заяви пред Флагман, че скандалното видео му е изпратено преди броени дни като специален поздрав лично от познатия на всички в Бургас Симеон Стоянчов – Малката Рижа, който се изживява като режисьор на клипа.

Бруталният рецидивист не се вижда на кадрите, но суфлира активно и дава нареждания на съкилийниците си. „Така си живеем в затвора!”, „Дай му!”, „Поздрав за бат Фавиол!” крещят екзалтираните пандизчии. Видеото завършва с изключително интересен вариант на затворническо СПА. Насапунисани мургавите престъпници се плъзгат по мокрия под на едно от помещенията.

Само няколко дни след публикуването му скандалното клипче, което е видяно от десетки хиляди, предизвика множество коментари в социалната мрежа. „Веселба голяма у тоя затвор”, „Добра реклама му правят, чак да ми се доходи наистина”,  „Кеф!”,  „Тия все едно са на вечеринка”, „Затвор-мечта!”,  „Нещо смешно ли виждате в това, че положението в затвора ни е такова??? Телефони, интернет, музика, танци…Пардон, мазна чалга и кючеци!!!!Не е смешно, ами е трагично!!!” са само част от постовете, свързани с клипа.

Припомняме, че в края на миналата година Малката Рижа редовно публикуваше снимки и видео, докато излежава присъда в Бургас. Доста активни във Фейсбук бяха и аверите му. Те не оставаха по-назад и пъчеха мускули от снимките в социалната мрежа с надеждата да заковат някоя загоряла мома.

След намесата на Флагман.БГ профилът на рецидивиста беше изтрит, но явно той и съкилийниците му продължават да се радват на абсолютно забранени благинки зад решетките. Нещо повече, само преди месец ръководството на зандана подкрепи молбата за предсрочно освобождаване на бруталния рецидивист.

Ако така се излежава присъда, трудно е да повярваме, че тези опасни престъпници изобщо ще се превъзпитат, коментират запознати с порядките в Бургаски затвор.

Източник: Блиц

[Total: 0    Average: 0/5]