Динко Вълев: Не ме е страх от п*тьовците от хелзинския комитет!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Както добре знаете, прокуратурата отново погна Динко Вълев, тъй като той подбуждал към дискриминация, насилие и омраза на религиозна основа. Ловецът на бежанци, както е известен Динко обаче заяви, че не той е ловил бежанците, а те сами са го намерили, като дори имало награда за главата му.

Ямболията в момента е враг №1 на Българският хелзински комитет, но пред камерите на bTV, той ги определи като „п*тьовци“, които се финансират от чужди държави и само тормозят българските граждани, докато се опитват да защитават циганите и нелегалните мигранти. Динко каза, че е направил това, което всеки български мъж би направил – защитил се е и е арестувал хората, които са го нападнали.

Районната прокуратура на Средец излезе с постановление, от което става ясно, че на 14.02.2016 г., Динко Вълев се е обадил на националния телефон 112, за да съобщи, че е задържал 16 чуждестранни граждани на пътя между Долно Ябълково и Белеврен.

Скандалът тръгна от там, че Динко публикува видеото от гражданския арест в социалните мрежи, а от кадрите се чува как той ги псува и им заповядва да легнат на земята. Според прокурор Валентина Маджарова, тези действия на ямболският мъжага са били продиктувани от „опростената му представа за действителността“ и че той е „пренебрегвал“ индивидуалните качества на мигрантите, които нахлуват незаконно в България през черни пътища, без документи и неясна самоличност. Прокурорът пояснява, че Динко е действал с „формирани стереотипни пристрастия“, а според Маджарова, това  било накърняване на достойнството на хората от засегнатата общност.

Тези действия на прокуратурата отново ни доказват, че в България не се наказват големите играчи, които ограбват и унищожават държава ни, а се преследват хората, които се опитват да я защитят. Ще подкрепим ли Динко Вълев отново?

[Total: 1    Average: 5/5]