Невероятно : Уфолози заснеха цяло ято русалки (ВИДЕО)

1
Добави коментар

Изминалата седмица беше богата на фантастични събития и находки – в интернет бяха показани нови доказателства, че нашият свят не е толкова примитивен и скучен, както се стреми да го представи на човечеството академичната наука, която отрича почти всичко, което не може да се докосне.

Макар че ортодоксалните учени често се бунтуват и срещу очевидни факти, неща, които могат дори да се докоснат, например, археологическите находки – уникални артефакти. Всичко работи на същия принцип: да не се променя утвърдената гледна точка на света, защото това води до непредвидими последици. За кого ли? ..

С дрон край бреговете на Калифорния (близо до Dana Point, южно от Лос Анджелис) е заснето фантастично видео, на което се вижда цяло ято русалки – мистериозни хуманоидни фигури, плуващи в морето.

Забележете (във видеото), че заснетите същества изхвърлят от водата ръце също като плувци, използвайки техниката бътерфлай, а дългите тела на всички тези същества завършват с опашки – или, най-малко, много напомнят опашки.

Някои потребители в интернет твърдят, че това са просто делфини с дълги перки, които лесно могат да се приемат за ръце.

С това категорично не е несъгласен известният уфолог Скот Уоринг, който твърди, че русалките съществуват, и че е видял в Тайван техни изсушени тела в един от крайбрежните магазини.

За съществуването на тези подводни хора има много легенди, но също така има и много реални свидетелства, а дори и доказателства. Поради това, казва изследователят, защо да не приемем, че в този случай имаме работа не с илюзия, а с истински факт, за фалшификация не става дума въобще – такова нещо почти е невъзможно да се фалшифицира … /НЕПОЗНАТО

ПОВЕЧЕ ИНФО ЗА РУСАЛКИТЕ: