Танци-манци в хитовете за лято 2016

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Клиповете на „Танцува ми се“ на Ice Cream, Can’t Stop The Feeling! на Джъстин Тимбърлейк и Dance Off на Макълмор и Райън Луис ни вдъхновяват да потанцуваме с тях

Само за няколко дни излязоха три клипа, които подсказаха, че (освен рефренът „Оо, дай ми любовта!“), това лято ще са актуални и директните призиви да излезем на дансинга – като One Dance на Дрейк, който впечатли с хореография още миналата есен в Hotline Bling, първи сингъл от новоизлезлия му албум Views.

– „Танцува ми се“ на Ice Cream е по музика на Даниел „Ice“ Димитров, и текст на Малин „Монти“ Миланов, а режисьор на видеото е Виктор Антонов – Рик. Клипът е заснет на варненския вълнолом и близкия Южен плаж, като са включени и кадри от рекорда на „Гинес“ за най-голяма ДНК верига, съставена от хора.

Медицинският университет в морската столица, който организира тази акция, е и копродуцент на видеоклипа заедно със самата група. 

– Can’t Stop The Feeling! е първият нов сингъл на Джъстин Тимбърлейк от две години насам – и петият в соловата му кариера, който оглавява класацията на сп. „Билборд“ Хот 100.

След студийния клип с участието и на други актьори от „Тролчета“, се появи и официалното видео, режисирано от Марк Романек, което копира Happy на Фарел Уилямс от друга пълнометражна детска анимация – „Аз, проклетникът 2“.

– Dance Off на хип-хоп дуета Макълмор и Райън Луис е втори сингъл от тазгодишния им албум This Unruly Mess I’ve Made, в който участва британският актьор Идрис Елба – гласът на тигъра Шир Хан в новата екранизация по „Книга за джунглата“ и един от фаворитите за ролята на Джеймс Бонд.

Режисьори са Джейсън Кьониг и самият Райън Луис, а пред камерата излиза Макълмор, който танцува на най-необичайни места, въвличайки в танцова битка съвсем случайни хора.