Телевизор Smart Android LED Sony Bravia, Извит, 55″(139 cм), 55SD8505, 4K Ultra HD – Супер промоции

1
Добави коментар

Posted On юли 22, 2016 at 1:02 pm by admin / Коментарите са изключени за Телевизор Smart Android LED Sony Bravia, Извит, 55″(139 cм), 55SD8505, 4K Ultra HD

Телевизор Smart Android LED Sony Bravia, Извит, 55″(139 cм), 55SD8505, 4K Ultra HD

 

Разкрийте детайлите с 4K HDR (Висок динамичен обхват)

За най-доброто качество на картината този телевизор съчетава великолепието на 4K яснотата с яркостта, цвета и детайлите на Високия динамичен обхват (HDR).2 Зони, които преди са били скрити заради тъмни сенки и слънчева светлина, са вече пълни с яснота и детайли.

 

 

 

4K PROCESSOR X1™
Добавете 4K магия към всяка сцена

Нашата усъвършенствана система за обработка извършва хиляди корекции в секунда за динамично подобряване на резолючията, цвета и яркостта – така всяка една сцена е с наситеността на 4K и отвъд.

 

 

 

 

4K яснота
Изображенията се изострят и подобряват в реално време с помощта на усъвършенствана технология за шумопотискане, подобряване на детайлите и мащабиране за постигане на забележителна яснота.

 

 

 

 

 

 

4K цвят
Цветовете са богати и ярки като тези в природата благодарение на дисплея TRILUMINOS™ и усъвършенстваната технология за обработка на цветове.

 

 

 

 

 

 

4K контраст
Насладете се на повече живот, повече текстура и повече енергия във всяка една сцена с по-ярки акценти, по-дълбоки черни тонове и по-естествени тонални преходи.

 

 

 

 

Представяме ви нашата идеална извивка

Извитият екран е майсторски изработен за нежна, естествена извивка, която създава идеална комбинация от потапяне и комфортно гледане.

Свят на възможности

Намерете цялото забавление, за което можете да мечтаете, по бързо от всякога. От филми и телевизионни предавания до хиляди приложения, Android TV на Sony ви предоставя всичко незабавно.

Хиляди приложения

Насладете се на широка гама приложения от Google Play™, включително YouTube™, Netflix, игри и повече, на големия екран.

 

 

Насладете се на по-бърз достъп до всичко

Открийте всичко, което харесвате, независимо дали е излъчване или през интернет, с помощта на лентата на съдържанието или с гласово търсене.