Телевизор Smart Android LED Sony Bravia, 65″(164 cм), 65XD8577, 4K Ultra HD – Супер промоции

2
Добави коментар

Posted On юли 22, 2016 at 1:00 pm by admin / Коментарите са изключени за Телевизор Smart Android LED Sony Bravia, 65″(164 cм), 65XD8577, 4K Ultra HD

Телевизор Smart Android LED Sony Bravia, 65″(164 cм), 65XD8577, 4K Ultra HD

 

Разкрийте детайлите с 4K HDR (Висок динамичен обхват)

За най-доброто качество на картината този телевизор съчетава великолепието на 4K яснотата с яркостта, цвета и детайлите на Високия динамичен обхват (HDR). Зони, които преди са били скрити заради тъмни сенки и слънчева светлина, са вече пълни с яснота и детайли.

 

4K PROCESSOR X1™
Добавете 4K магия към всяка сцена

Нашата усъвършенствана система за обработка извършва хиляди корекции в секунда за динамично подобряване на резолючията, цвета и яркостта – така всяка една сцена е с наситеността на 4K и отвъд.

 

 

 

 

4K яснота
Изображенията се изострят и подобряват в реално време с помощта на усъвършенствана технология за шумопотискане, подобряване на детайлите и мащабиране за постигане на забележителна яснота.

 

 

 

 

 

 

4K цвят
Цветовете са богати и ярки като тези в природата благодарение на дисплея TRILUMINOS™ и усъвършенстваната технология за обработка на цветове.

 

 

 

 

 

 

4K контраст
Насладете се на повече живот, повече текстура и повече енергия във всяка една сцена с по-ярки акценти, по-дълбоки черни тонове и по-естествени тонални преходи.

 

 

 

 

Конструкторски шедьовър

[9:45:14 AM] Valentin Georgiev:

С безкомпромисна картина и изключително тънък дизайн този телевизор подобрява външния вид на вашия хол и изисква възхищение. Интелигентното организиране на кабелите съхранява кабелите извън полезрението ви и можете да го монтирате близо до стената като рамка на картина.

Свят на възможности

Намерете цялото забавление, за което можете да мечтаете, по бързо от всякога. От филми и телевизионни предавания до хиляди приложения, Android TV на Sony ви предоставя всичко незабавно.