Бар столове предлагани от онлайн магазин за мебели Mebelipro.bg

1
Добави коментар
vanyo_pro
vanyo_pro

Бар столовете са важна част от интериора на вашата трапезария, бар, кафе и всякакъв вид заведение. Със своя дизайн, цвят и стил допринасят за цялостната атмосфера и могат да променят цялата визия на интериора. Освен външния вид, от значение е и комфорта, който предлагат столовете. Това е особено важно за заведение, където удобството е основен приоритет и фактор за удовлетвореността на клиентите. Ето защо изборът на стол за бар е от съществено значение и може да окаже влияние върху развитието на бизнеса ви.

В нашия онлайн магазин може да откриете разнообразие от бар столове с доказано качество на приемливи цени. В следващите редове ще ви представим някой от най-продаваните ни и харесвани модели.

БАР СТОЛ AMELIA

Бар стол “Amelia” предлагаме в черен, червен и бял цвят.

Основни предимства и характеристики на бар стола:

здрава ABS пластмасахромирана основагазов амортисьор за регулиране на височинатавъзможност за въртене на 360 градусагумен протектор за подмаксимална височина 90 см.

Бар стол “Amelia”  е произведен от изключително здрава ABS пластмаса, която завършва по фантастичен начин елегантната визия на стола. Изключително здрав и лек, този бар стол ще спести място във вашата кухня или бар, придавайки луксозна визия на интериора. Хромираната основа придава допълнително стил, а поставката за крака ще ви осигури място за релакс на краката Ви по време на седене. Бар стол “Amelia” разполага с газов амортисьор, благодарение на който може да регулирате височината в диапазона от 58 см до 78 см. Черният цвят е с перлена боя, която придава допълнително блясък и прави визията му по-луксозна. Дори лостчето на този бар стол е облечено в ABS в същия цвят. Този стол притежава елегантна визия съчетана с отлична стабилност и функционалност.

БАР СТОЛ PARIS

Бар стол Paris смайва с невероятен дизайн и мекота!

Paris е стол за изискани заведения и за дома. Този бар стол предлага невероятен комфорт по време на седене. С дебел слой от мека пяна в седалката и облегалката на Paris предлага на гостите си удобна стойка и несравнимо удобство. Облегалката е под лек ъгъл за максимална анатомичност. С прост но елегантен минималистичен дизайн, този бар стол се слива с всяка обстановка у дома и в заведението. Чистотата на формите и контурите на бар стола са устремени към съвършенство и говорят сами по себе си за превъзходството на този бар стол пред конкурентите му. Бар стола се предлага в цветове черно с бели страници или бяло с черни страници. Допълнителни кантове от двете му страни подчертават елегантността на формата му и му придават по-завършен вид.

Бар стол Paris разполага с удобна облегалка за крака, която се повдига заедно със седалката благодарение на газовия амортесьор с увеличен ход, който издържа до 130кг препоръчително натоварване. Седалката на този бар стол също е лидер по големина с широчината си от 46 см и дълбочина 38 см. Всичко това превръща бар стол Paris в перфектния бар стол за твоето заведение или дом.

БАР СТОЛ FASHION

Бар стол Fashion е създаден за да вдъхновява. Този авангарден бар стол има изискан дизайн и превъзхождащ комфорт, благодарение на меката си седалка с плътна пяна. Изключително лесен за поддръжка! С хромираните си елементи и висококачествена еко кожа, този бар стол за заведение не се драска лесно и се почиства само с влажна кърпа.

С извитите си елегантни форми бар стол Fashion пасва на много различни интериори и се слива с всяка среда. Безупречния бар стол говори сам за себе си, независимо от форма, стил и дизайн. Съвкуплявайки безупречен естетически вид и гладък на допир контури, луксозния бар стол Fashion е оставя незаличима следа в спомена за обстановката на твоето заведение, дом или бар. Удобната ергономична облегалка на този стол за бар дава на гостите приятно обгръщащо усещане. В допълнение към този авангардния си дизайн, бар стол Fashion е завършен с прекрасни блестящи хромирани лайсни по ръбовете на седалката и облегалката.

БАР СТОЛ MATIS

Бар стол “Мatis” в черен и бял цвят

Основни характеристики и предимства на бар стола:

еко кожагазов амортисьор за регулиране на височинатамеханизъм за повдиганехромирана основа с поставка за крака

“Matis” е стилен, съвременен бар стол и перфектно допълнение към вашия домашен или бар интериор. Със своя опростен дизайн и елегантно завита седалка, той е отлично решение за всяко едно заведение. Изработен е от PVC подсилена еко кожа, която гарантира устойчивост и лесно почистване. Бар стол “Мatis” притежава хромирана метална основа с поставка за крака, която придава допълнително блясък на вашия дом или заведение. Горната част на седалката има плътна подложка за оптимален комфорт, а основата й е изработена от многослоестта дървесина. Освен елегантност, бар стол “Matis” притежава стабилност, подкрепена от кръгъл гумен пръстен, позициониран в основата на стойката. Освен стабилност, този пръстен ще предпази пода и интериора на вашия бар или кухня от надраскване.

БАР СТОЛ ELIS

Бар стол “Elis” в бял, черен и кафяв цвят.

Основни предимства и характеристики на стола:

еко кожагазов амортисьор с възможност за регулиране на височинатахромирана основа с поставка за кракаергономична седалка

Това е зашеметяващия Бар стол “Elis” с полирана, хромирана основа. Подходящ е за употреба както в домашни условия, така и в барове и заведения. Седалката е тапицирана с еко кожа, приятна на допир и с голяма устойчивост и трайност. Бар столът е снабден с ниска задна облегалка, която създава възможност за релакс и почивка при седене.Благодарение на газовия амортисьор имате възможност индивидуално да настройте височината на стола, както и да го завъртате на 360 градуса. Дизайнът  на седалката и хромираната основа продават луксозна визия както на бар стол “Elis”, така и на вашето заведение или кухня.

БАР СТОЛ SOFIA

Бар стол “Sofia” в кремав и черен цвят.

Основни характеристики и предимства на стола:

Цвят: крем, черноРазмери: Ш45хД50хВ(90~112)см.Материали: Еко кожа / хромГаранция: 2 годиниГазов амортисьорПоставка за кракаХромирана основа

Бар стол “Sofia” притежава изискан дизайн, който се вписва по великолепен начин в интериора на вашето заведение или кухня. Изчистените форми и елегантните извивки правят този стол първи избор много домакинства и собственици на барове и ресторанти. Изработен е от високачествени материали, които гарантират дългосрочната му употреба – важен фактор при избора на бар стол, поради интензивната му употреба. Екокажата се почиства изключително лесно посредством дова и сапун. Хромираните части добавят стил на стола, което се пренася диектно в атмосферата и интериора.