Астрологията – поглед към себе си. :: ПРИЗИВ ЗА ОПАЗВАНЕ НА РЕДКИТЕ ПОПУЛАЦИИ НА ПЕПЕРУДИТЕ ПУНОВО ОКО И ФЕРДИНАНДОВА …

1
Добави коментар
astrojozi
astrojozi

Постинг

17:04 –
ПРИЗИВ ЗА ОПАЗВАНЕ НА РЕДКИТЕ ПОПУЛАЦИИ НА ПЕПЕРУДИТЕ ПУНОВО ОКО И ФЕРДИНАНДОВА ПЕПЕРУДА И НА ЗЕМЯТА!

Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
  

Прочетен: 0 Коментари: 0 Гласове:

0

 Скъпи приятели да помогнем на майката Земя и нейните обитатели. Всички ние сме ЕДНО!
Да спасим редките птици и животни, които са застрашени от изчезване от човешка дейност.
Днес отправям призив, да запазим популацията на пеперудата Пауново Око и другите редки пеперуди застрашени от изчезване!
Да обичаме пепрудите, те ни даряват своята красота и великолепие и са част от прекрасния свят на Земята. Да пазим техните местообитания, като внимаваме с торовете и пестицидите. Да се ограничат самолетите, пръскайки отрови в определени райони, съобразявайки се с всички природни обитатели живеещи там. Нека си сътрудничим всички и да се вслушваме и в гласа на организациите за защита на природата, давайки глас на всички учени и природоизпитаетли. И когато всичко е балансирано и със сътрудничество, заедност и любов всичко ще се нареди.
Пеперудите Пауново око са в опасност и пред изчезване. Нека се включим в тяхната защита, като напонмяме и разпространяваме информацията до всички, за да се изгради екологично съзнание и любов към всичко около нас. 
Пеперудите, за да оцелеят се нуждаят от чиста среда и вода, близо до тях. Нека запазим и растенията и дърветата, защото всички популации са свързани. Няма такова нещо като отделеност, това е Илюзия. Всичко е свързано с мен, с вас в Една цялостна и единна система, която е жива и любяща. 
Да бъдем милостиви, да бъдем заедно с всичко и всеки, според своите възможности, да даде своя принос за опазването на природата и майката Земя. Днес отправям апел, за опазването на популацията на редките пеперуди, една от които е Пауново око, както и Фердинандовата пеперуда.
Благодаря на всички,
С любов към всичко : Весела Иванова ЖОЗЕТА
П.С.: Ето някои линкове за пеперудите:
http://maleshmountain.eu/index.php/bg/saturnia-pyri
http://www.obekti.bg/…/10-ot-nay-unikalnite-i-krasivi-peper…
http://www.vr-balkan.net/bg/pasishta-i-livadi-/