Кучкова стяга сватба :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Политикът Любомир Ников, известен още като Бентлито, прости изневерите на любимата си Елена Кучкова и двамата дори стягат сватба. Бившият депутат от ДПС си е прибрал отново плеймейтката, но с изричното условие тя да се откаже от скандалната си слава, пише HotArena.

 

Той й е забранил голите снимки, с които всеки ден заливаше мрежата само допреди месец-два. Помолил я да не ходи по събития, да не дава интервюта и да не се развява по баровете. В името на любовта, парите и лекия живот тя се е отказала от всичко това, затворила се е в дома си и поне за момента го играе примерна съпруга.

 

Манекенката е изтрила фейсбук профила си, а в Инстаграм не е пускала снимки от месец май. Това е рекорд за пазарджиклийката, която на ден качваше поне по 3-4 фотоса я по зърна, я по голо дупе. Именно тези кадри са изнервяли до краен предел ревнивия 48-годишен политик, а изневерите на блондинката сложили точка на отношенията им, когато научил за тях. Както „Всеки ден“ писа, преди няколко месеца Ников изрита палавата плеймейтка.

Бентлито бе хванал хубавата Елена да му слага рога с министерския син Калоян Арсенов. Именно кръшкането на скандалната плеймейтка с бившия на фолк дивата Анелия е била капката, която преляла чашата и причинила раздялата на двойката.

 

После Кучкова му се примоли да й прости, защото изпадна в немилост и остана без пари. Той дълго я държеше в напрежение, но в крайна сметка пак си я прибра. Този път, за разлика от предишните, й постави клаузите да бъде вярна, тиха и предана.

 

След последните два месеца в разбирателство между двойката Любо най-после е решил да отведе пред олтара скандалната миска. „Бракът й с Ников ще я направи сериозна дама и ще я изстреля в елита на обществото. Затова тя е много щастлива, че Бентлито й прости изневерите. Сватбата ще е през септември. Преди единственото, с което Ели не се съгласяваше, е смяната на фамилията, но сега е готова са сложи Никова с тире“, издават нейни приятелки.

 

За да зарадва Мис Плеймейт 2013, Бентлито й подари „Бентли“ за Коледа, но след раздялата им си го взе обратно. Сега се говори, че й го е върнал и тя отново гордо се пъчи зад волана. За разлика от първия път, когато възседна колата, сега не смее да се похвали със снимка за феновете, защото е забравила що е то социална мрежа.