Екип на дигитална агенция | Решения.com

2
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

Работата ми с екипа на Reshenia.com винаги е била удоволствие, тъй като с екипа им се разбираме с половин дума, а и те знаят какво, как и защо правят. Всеки предприемач, който би искал да постигне успех в интенрет, трябва да има консултанти като тях.

Борислав Кръстев, Управител, Ритейл Аналитикс – България ЕООД

Ако онлайн успехът, както се твърди, наистина е на 1 клик разстояние, значи сте кликнали на правилното място.

Благой Иванов, Business Development Manager, Ozone.bg

С Алекс и екипа от Reshenia.com работим от години по различни проекти. Съветите които е давал за нашите уеб проекти винаги са били точно и навременни. С удоволствие бих работил с екипа му и в бъдещите си уеб начинания.

Стоян Тошев, Редакционен директор, HiEnd Publishing

Господин Александър Ненов е изработил интернет страницата на дружеството (www.yotov-consulting.com), която се приема от нашите клиенти с много добра оценка като сериозна професионална изработка даваща информация за дейността на дружеството и предлаганите услуги. Клиентите ни споделят, че се ориентират лесно в предлаганите услуги и информацията от страницата, която се поддържа и актуализира периодично. Това позволява клиентите често да търсят страницата за получаване на необходимата им информация.

Любомир Йотов, “Йотов консултинг енд апликейшън груп” ООД

Опит, модерен и свеж поглед, креативност и интелигентен подход! Всичко, което може да се желае в този динамичен бранш. Изключително динамични, разбрани и коректни специалисти. Можете да разчитате на тях за всичко. Освен, че ще изпълнят безупречно заданието, ще предложат и свои решения и визия за нещата. Вслушайте се в тях! Заслужава си! Чиста проба професионализъм и свежа глътка креативност в Интернет!

Мартин Търпев, Копирайтър, собственик на Avtorsko.com

Съвместната ни работа с Reshenia.com стартира преди 5 години. От тогава насам винаги се доверявам на техния анализ, прилагам свежите им идеи и предложения при разработката на уеб сайтовете и различните уеб базирани приложения за своите клиенти. Работата с тях е истинско удоволствие на високо ниво.

Иванка Радкова, Управител, ИРИД Сървисиз ЕООД

С Алекс и Божо работя от 2007-ма година и винаги са ми давали бързи, адекватни и качествени решения за интернет проектите ми. Не бих си представил да започна онлайн начинание без да се консултирам преди това с тях.

Владимир Йорданов, Ръководител проекти, Инвестор.БГ АД

Занимавам се с изработване на авторски аксесоари и предмети от около една година. И смело мога да кажа, че нещата за Handmade Nel започваха да се случват след съветите на Алекс и екипа му, който като специалист ми предложи точните за мен стъпки. Постоянно работя с него и съм благодарна за това, защото винаги той ме кара да мисля с няколко хода напред, да анализирам, планирам и реализирам нови идеи и проекти. Смело препоръчвам неговите услуги, защото той живее в бъдещето.

Нели Апостолова, Handmade Nel

Разчитам на екипа на Reshenia.com за различни свои проекти. Във всеки един от проектите, те са доказвали своя професионализъм.

Ивалина Ненова, мениджър NasamNatam

Ползвам професионални консултации от Reshenia.com за продажбите ми в интернет. Изключително доволен съм от услугите и съветите.

Димитър Геровски, Мениджър на мебелна компания