New York Post: Вманиачен фен проследи, изнасили и удуши красавица от Instagram до метростанция в Ню Йорк (СНИМКИ/ВИДЕО)

1
Добави коментар
Ivanko
Ivanko

Красавица – звезда на Инстаграм, е била изнасилена и убита по особено жесток начин. Престъпникът причакал Карина Ветрано, докато тя бягала на редовната си сутрешна тренировка в парка. 30-годишната Карина била популярна в социалните мрежи благодарение на невероятната си външност и любовта към тренировките.
 
Момичето показвало как спортува, разкривало трикове за извайване на тялото и публикувала снимки на профила си в Инстаграм и в своя блог.

 
Животът на красавицата бил следен от хиляди нейни последователи от целия свят. Жените следвали съветите й, а мъжете въздишали по изваяното тяло на фитнес – модела.

 
Вероятно именно сред тях се криел и маниак. Мъжът проследил Карина до парка рано сутринта, когато тя започвала тренировките си, нападнал я, изнасилил и убил.

 
Както пише New York Post, тялото на момичето било намерено от баща й, който забелязал, че дъщеря му не се прибира дълго време, извикал притеснен полиция и заедно с униформените започнал издирване в парка.
 
Аутопсията установила, че момичето било удушено. В момента полицията на Ню Йорк прави всичко възможно да открие маниака – убиец.

Превод и редакция БЛИЦ